Başkan Dinçer afetzedeler için örnek bir adım attı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Depremlerin yaşandığı ilk andan itibaren yaptığı yardım çalışmalarıyla dikkat çeken Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, ilçeye gelen depremzedeler için de örnek bir adım attı. Başkan Dinçer, depremin en ağır yaşandığı illerden Hatay’daki felaketten kurtularak Çine’ye gelen depremzede bir aileyi makamında ağırlayarak kendilerine istihdam sözü de verdi.

 

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer bir yandan deprem bölgesine yardımlarını sürdürürken, diğer yandan da Çine’ye gelen afetzedeler için her türlü desteği sağlıyor. Depremzedeler için ilk günden bu yana seferber olan Çine Belediyesi, deprem bölgelerinden ilçeye gelen vatandaşların normal hayata kısa zamanda adapte olabilmeleri için de yardımlarına devam ediyor.

 

BAŞKAN DİNÇER’DEN İSTİHDAM SÖZÜ

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, depremin en ağır yaşandığı illerden Hatay’da evlerini kaybedip, Çine’ye yakınlarının yanına ulaşan bir aileyi belediyede ağırladı. Hatay’da depremden kurtulan Öğretmen Songül Şermet ile kızı Veteriner Hekim Buse Toprak’ı makamında ağırlayan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, afet bölgelerinden gelen kişiler için yalnızca sosyal yardımların yeterli olmayacağını ifade ederek, Buse Toprak’a belediyede istihdam ve en kısa sürede yerleşebilecekleri bir ev bulma sözü verdi.

 

“DEPREMZEDE KARDEŞLERİMİZİN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERLERİ VAR”

“Çine’mize gelen afetzede kardeşlerimizin her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için çalışacağız” diyen Başkan Dinçer, ilçede birlik olup yardımda bulunan tüm Çine halkına teşekkür ederek şöyle konuştu:

“Çine Belediyesi olarak üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Gerek giyim, gıda gibi sosyal yardımlarla gerekse deprem bölgelerinden ilçemize gelen kardeşlerimize sağladığımız destekle Çine’den tüm ülkemize örnek olacağız. Depremzede kardeşlerimizin başımızın üstünde yerleri var.  İlçemize ulaşan depremzede kardeşlerimizin sosyal yardımlara ihtiyacı olduğu kadar hayatlarını devam ettirecek işe ve barınmaya da ihtiyaçları var. Bu bilinçle, imkanlarımız doğrultusunda kendilerine yardımcı olmaya çalışacağız. İnşallah, yardımsever halkımızın da desteğiyle yaralarımızı birlikte saracağız.”

Başkan Dinçer afetzedeler için örnek bir adım attı