Aydoğdu güven tazeledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karpuzlu Ziraat Odası başkanlık seçimi yapıldı. İki listeyle gidilen seçimlerde, mevcut başkan Hasan Aydoğdu 14 delegenin oyunu alarak güven tazeledi. Rakibi Meriçler Mahalle Muhtarı Özcan Durman ise 9 oy aldı.

Genel kurul, Karpuzlu Belediyesi Doktor Mustafa Yaman Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Genel kurula Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileriyle davetliler katıldı.

Görüşülen gündem maddeleri oy birliğiyle kabul edildikten sonra seçimlere geçildi. Kongreye 23 delegenin tamamı katıldı. İki listeyle gidilen seçimlerde mevcut başkan Hasan Aydoğdu 14 oy Özcan Durman ise 9 oy aldı.

Seçimlerin ardından kısa bir açıklama yapan Aydoğdu, “Genel kurulumuza katılan misafirlerimize ve desteklerini benden esirgemeyen delegelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

ODA MECLİSİ VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Hasan Aydoğdu, Sami İlhan, Mehmet Aydoğdan, Yüksel Ercan, Efrayim İzgüt, Vural Güldar, Çetin Yalçın, Şükrü Türkkal, Muammer Yıldız, İrfan Erdemir, Türkay Ağırol, Çetin Naz, Özgür Asar ve Enver Gündoğan’dan oluştu.

 

Aydoğdu güven tazeledi