Suriyeli dolandırıcılar tutuklandı  

featured
SURİYELİ DOLANDIRICILAR TUTUKLANDI MUĞLA'NIN ORTACA İLÇESİNDE KENDİLERİNİ SAVCI VE POLİS OLARAK TANITARAK 3 MİLYON LİRA DOLANDIRAN SURİYE UYRUKLU 3 KİŞİ EMNİYET ASAYİŞ ŞUBE EKİPLERİNCE DÜZENLENEN OPERASYON SONRASI TUTUKLANDI.
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Suriye uyruklu 3 dolandırıcıyı, 3 ilde gerçekleştirdiği operasyonla yakaladı.  

Muğla’nın Ortaca İlçesinde kendilerini savcı, polis olarak tanıtarak 62 yaşındaki N.B isimli vatandaşı 3 milyon lira dolandıran Suriye uyruklu 3 kişi, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Şanlıurfa, Konya ve İzmir illerinde gerçekleştirilen operasyonla yakalandı.

Olay, 30 Aralık’ta Ortaca İlçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, kendilerini savcı, polis olarak tanıtan Suriye uyruklu 3 şahıs, 62 yaşındaki N.B isimli vatandaşı 3 milyon lira dolandırdı. Para ve ziynet eşyasını elden teslim eden vatandaş, dolandırıldığını anlayınca durumu polis ekiplerine bildirdi. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Suriye uyruklu 29 yaşındaki Remoun Kadmous ile 29 yaşındaki İbrahim Khalkf Şanlıurfa’da, 28 yaşındaki Salih El Devriş ise Konya’da gerçekleştirilen operasyonla yakalandı.

Yakalanan 3 şahıs, işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Suriyeli dolandırıcılar tutuklandı