Çineli sporcular başarılarına yenilerini ekliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın Efeler Atatürk Spor Salonu’nda Ortaokullar arası Judo il Müsabakası gerçekleşti. Judo eğitimlerini Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce açılan kurslardan alan sporcular ilçeye yeni başarılar getirdi.

Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü başarılarına yenileri eklenmeye devam ediyor. Atatürk Spor Salonu’nda yapılan Ortaokullar arası Judo müsabakalarına Efeler, Çine, Köşk, Koçarlı, Söke, İncirliova Ortaokul Judocuları katılım sağladı.

Müsabakalarda Çine Feride Raşit Kalkan Ortaokulu, Namık Kemal Ortaokulu sporcuları Zafer Ozan Madran 42 kilogram küçük Erkeklerde 1.ci, Tahir Ekrem Yılmaz 66 kilogram yıldız Erkeklerde 1.ci Tuğçe Erat 40 kilogram yıldız Bayanlarda 1.ci olarak ilçeye 3 birincilik madalyası getirdi.

Müsabakada derece alan sporculara başarı belgelerini Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer takdim etti. Müsabakaya katılan sporculara ve antrenör Serkan Erat’a göstermiş oldukları gayret ve emeklerinden dolayı tebrik eden Dinçer, “Kurslarımıza ilçede bulunan öğrencilerimizin göstermiş olduğu ilgi bizleri çok mutlu ediyor. Kurslarımız vesilesi ile elde ettiğimiz başarılar hem sporcularımızın hem de kurum antrenörlerimizin emeklerinin karşılığıdır. Gençlik ve Spor İlçe müdürlüğü olarak kurslarımız hafta içi ve hafta sonu olmak üzere devam etmektedir. Vatandaşlarımızı kurumumuzda ağırlamaktan mutluluk duymaktayız. Voleybol, tenis, judo, karete, basketbol kurslarımız aktif olarak devam etmektedir. İlerleyen dönemlerde yeni kurslarımızın başlayacağını belirtmek isteriz. Vatandaşlarımız kurumumuza gelip kurum personelimizden bilgi alıp kurslarımıza katılım sağlayabilirler” dedi.

Çineli sporcular başarılarına yenilerini ekliyor