Çineli minikler çocuk oyununda buluşacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediyesi, 2022-2023 eğitim öğretim döneminin yarıyılını tamamlayarak karnelerini alan öğrenciler için ücretsiz müzikli çocuk oyunu etkinliği düzenleyecek.

Çine Belediyesi ekipleri, Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in talimatları doğrultusunda sosyal ve kültürel faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Açılan tiyatro kursuyla Çinelilere ücretsiz eğitim veren Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, karne alarak yarıyıl tatiline giren öğrencileri de unutmadı. Öğrenciler için etkinlik düzenleyen Çine Belediyesi, cuma günü sergilenecek müzikli çocuk oyunuyla miniklere unutulmaz bir gün yaşatacak.

Karnelerini alan minikler, 27 Ocak Cuma günü Çine Belediyesi Kültür Merkezi’nde sergilenecek oyunda; müzik, dans ve eğlenceye doyacak. Şirin Baba ve Kelebek Avcısı isimli müzikli çocuk oyunu 11.00, 14.00 ve 15.30 saatlerinde üç seans olarak gerçekleştirilecek.

“HER ÇOCUĞUMUZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”

Çocukların tatildeki boş zamanını faydalı aktivitelerle geçirmeleri için etkinlik düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için kültürel ve sanatsal etkinliklerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Her çocuğumuz bizim için çok önemli ve değerli. Çine Belediyesi olarak gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak, eğitim hayatlarına katkıda bulunmak ve onlara aydınlık bir gelecek bırakmak için çalışıyoruz. Tüm öğrencilerimizi ve çocuklarımızı oyunumuza davet ediyorum” diye konuştu.

Çineli minikler çocuk oyununda buluşacak