CHP Çine İlçe Örgütü Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde ilçede görev yapan gazetecileri ağırladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çine İlçe Örgütü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kahvaltı düzenledi. Köfteci Cevdet’te gerçekleştirilen kahvaltıya, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimi, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve Çine’de görev yapan basın mensupları Sezgin Madran, Nijer Sağlık, Osman Yurttaş, Murat Şenbaklavacı katıldı.

Gazetecilerin gününü kutlayan İlçe Başkanı Tayfun Şahin, katılan basın emekçilerine teşekkür etti.  Çine ve Çine’nin gelişimi için gazetecilerle birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirten İlçe Başkanı Şahin, “İlçemizde ne kadar çok yayın yapan gazete olursa basın da o kadar güçlü ve sesli olur inancındayız. Bağımsız, özgür ve doğruları yazabilen basına teşekkür ediyor, günlerini bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.  

“ORTAK PAYDAMIZ ÇİNE”

Gazetecilerin gününü kutlayarak sözlerine başlayan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer de, “Çine için birlikte güzel işler yapabilmemiz önemli. Hepimizin ortak paydası Çine. Hepimiz Çine milliyetçisiyiz. Bundan sonra da Çine için önemli görev ve sorumluluklar alarak ilçemize birlikte hizmet edeceğimize inancım tam” ifadelerini kullandı.

Kahvaltı sonunda basın mensuplarına CHP İlçe Yönetimi tarafından hediyeleri takdim edildi.

1-1

Image 1 of 9

CHP Çine İlçe Örgütü Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı