Başkan Özden güven tazeledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin seçimli Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen seçime mevcut başkan Celal Özden güven tazeledi.  

Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin seçimli Olağan Genel Kurulu Çine Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Genel Kurula, Aydın ve Muğla İlleri Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Necip Saraç, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum temsilcileri, muhtarlar ve kooperatif ortakları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okumasının ardından gündem maddelerinin oylamasına geçildi. Gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi.

“EMANETLERİNİZE SAHİP ÇIKIYORUZ”

Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, “İşletme kredisi 275 bin liradan 500 bin liraya, işyeri araç kredileri 500 binden bir milyon ve ardından bir buçuk milyona çıktı. Devletimiz geçen hafta 50 milyon Çine’ye para gönderdi. 9 buçuk olan faiz 7 buçuğa indi. Esnafımıza büyük bir yardım destek oldu. KOSGEB sıfır faizli 300 bin liralık gençlerimize kredi imkânı sağlıyor. Gençlerimize bu kredilerden faydalanmalarını istiyorum. Yine KOSGEB kaybolan mesleklere 500 bin lira kadar sıfır faizli destek vermekte. Geçen sene yapmış olduğumuz kongrede plasmanımızın 70 milyonu bulduğunu söylemiştim. Geçen yıldan bu yana plasmanımız 200 milyonu geçti. Sizin emanetlerinize sahip çıkıyoruz. Kooperatif olarak bir milyon 600 bin lira net karımız var. Kooperatifimizin nasıl idare olduğunun bir göstergesi olsa gerek. Pandemiden beri kimseyi icraya vermedik. Vermemek için de çaba sarf ediyoruz. Geri dönüşlerin biraz daha fazla olması gerektiğine inanıyorum. Bu konuda biraz daha hassas davranmanızı rica ediyorum. İpoteklerde 3 bin lira expertiz ücretini ben kendim yapıyorum. Hiç para almadan. Kooperatif olarak hiçbir şekilde siyaset yapmıyoruz. Bunu her başkan soramaz; kooperatifte ayrımcılık siyaset yapıldı bana eşit davranılmadı diyen var mı? Herkese eşit davranıyor kapıdan içeri siyaset sokmuyoruz. Bir müjde vermek istiyorum. Dosyalar yapılan imza atılan senetleri yapılan imza atan ortaklarımızın parasını tamamını ödüyoruz. Hiçbir senet imza atan ortağımızın parası kalmayacak. Sizler için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“KASANIN ANAHTARININ BİRİ ÇİNE’DE”

Aydın ve Muğla İlleri Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Necip Saraç, Başkan Celal Özden ve yönetimine teşekkür ederek, “Celal Özden ve ekibi esnafımıza destek olmaya devam ediyor. Kasanın anahtarının biri Çine’de. Bizim simgemiz karınca. Esnafımız için çalışıyor siyaset yapmıyoruz. Siz yeter ki sağolun kazanın iyi olun mutlu olun, sayalım sevilelim” dedi.

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

Başkan Celal Özden tek liste ile gidilen seçimde yeniden başkan seçildi. Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden’in yönetim kurulunda; Mehmet Kocabıyık, Kemal Özdanacı, Süleyman Işık, Mustafa Ünal yer alırken Denetim Kurulu; Egemen Yılmaz ve Tahir Kozan isimlerinden oluştu. 

CINE-EKK-3

Image 2 of 12

 

Başkan Özden güven tazeledi