Karpuzlulu öğrenci il birincisi oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karpuzlu Anadolu Lisesi öğrencisi Fatma Şahin, 10 Aralık İnsan Hakları Günü dolayısıyla il genelinde düzenlenen kompozisyon yarışmasında birinci oldu. Karpuzlu’nun gururu olan Fatma Şahin, başarısından dolayı ödüllendirildi.

Karpuzlu Anadolu Lisesi, başarılarına bir yenisini ekledi. Bugüne kadar birçok alanda önemli başarılara imza atan Karpuzlu Anadolu Lisesi, bu kez kompozisyon yarışmasında il birincisi çıkardı.

BAŞARILI ÖĞRENCİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Karpuzlu Anadolu Lisesi öğrencisi Fatma Şahin, 10 Aralık İnsan Hakları Günü dolayısıyla düzenlenen yarışmaya katıldı. Karpuzlu Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Barış Vurdular öncülüğünde yarışmaya hazırlanan Fatma Şahin, il birincisi oldu. Başarısıyla ilçenin gururu olan Fatma Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş’un da katıldığı törende Aydın Vali Yardımcısı Dr. Gödekmerdan tarafından ödüllendirildi. Karpuzlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Ağırol, Karpuzlu Anadolu Lisesi Müdürü İlker Akçay’ın da katılımıyla öğrenci Fatma Şahin’i misafir eden Karpuzlu Kaymakamı Merve Ayık da, Şahin’i başarısından dolayı ödüllendirdi. Karpuzlu Anadolu Lisesi Okul Müdürü İlker Akçay da Şahin’e ödül verdi. Öğrencilerinin il birincisi olmasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Okul Müdürü Akçay, “Öğrencimiz Fatma Şahin’i tebrik eder, Öğretmenimiz Barış Vurdular’a da emeklerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

1-1

Image 1 of 5

Karpuzlulu öğrenci il birincisi oldu