DEKA büyümeye devam ediyor  

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1986 yılından itibaren Çine’de soğuk demir, profil doğrama, çelik çatı ve ferforje işleri ile faaliyet gösteren DEKA Profil, hizmetlerine sandviç panel, trapez saç, dikenli tel, profil ve boru ve hırdavat çeşitlerini de ekleyerek toptan ve perakende demir satışına başladı. 

Binaların çatı güvenliği için yapılan demir işçiliklerini en iyi şekilde yapan DEKA Profil, kapı, pencere ve bahçe güvenliği için birbirinden güzel motif ve desenlerle yaptığı ferforjelerle de yapıları süslüyor.

DEKA Profil’in genç patronu Deniz Karaman, babası Ramazan Karaman’dan devraldığı işletmeyi emin adımlarla büyütmeyi devam ediyor.

 

“ÇİNE’DEKİ MADEN FİRMALARIN İŞLERİNİ YAPIYORUZ”
Pandemiden sonra artan demir maliyetlerinden dolayı piyasada yaptıkları işlerde büyük bir ölçekte düşüş olduğunu ifade eden Deniz Karaman, “Artan maliyetlerden dolayı besihane ve ev çatısı gibi işlerde çok ciddi anlamda bir düşüş yaşandı. Bizde firma olarak ilçemizde faaliyet gösteren büyük maden firmaların işlerine yöneldik. Burada hem maden firmalarının işlerini yapıyoruz, hem de demir, panel, trapez saç gibi sattığımız ürünlerin satışını yapıyoruz. Buna bağlı olarak son bir yılda 5 kişi çalışan işletmemizde 35 kişi istihdam sağlıyoruz” dedi.

“BABAMDAN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM”

Babasından aldığı bayrağı daha ileriyi taşıyacağını söyleyen Deniz Karaman, “14 yıldır babamla birlikte çalıştım. Mesleki ve esnaflık anlamında babam Ramazan Karaman’dan şeyler öğrendim. Babam güvendiği için bu işyerini genç yaşta bana devretti. Bende onun bu güvenin boşa çıkarmayacağım ve gece gündüz işimin başında olacağım. Her zaman işletme olarak yenilikçi olacağız. Gelişen teknolojiyi yakında takip edeceğiz. Babamın yolunda ilerleyeceğim” dedi.

 

“ÖNCE KALİTE VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ”

Meslek hayatı boyunca kaliteden ödün vermeyeceğini vurgulayan Deniz Karaman, “Bugüne kadar önce kalite, müşteri memnuniyeti, zamanında teslim, çeşitli ve yepyeni modellerle ilkleri gerçekleştirmek prensibi ile hareket ettik. Bundan sonra da aynı şekilde olacak. Bizleri ayakta tutan genelde maden firmalarıdır. Çok şükür ki yaptığımız işçilik, kalite ve güvenle Çine sınırlarının dışında da adımızı duyurarak iş yapmaya başladık” diye konuştu. 

1

Image 2 of 2

DEKA büyümeye devam ediyor