Çine’de bir ilk; Çiftlik Market

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yıl Çine’de kurulan Çiftlik Market bir Mad6 Limited Şirketi, ilçede bir ilki başardı. Altı ortaklı işletmenin kuruluş amacı ticaretin yanı sıra Çine bölgesinde eksikliği hissedilen faaliyet alanlarında yatırımlar yapmak.

Çine Adnan Menderes Bulvarı’nda faaliyetine başlayan firma, hayvancılıkta verimin arttırılması amacıyla gerekli ürün ve bilgiye daha kolay ulaşılabilmesi için bir çiftlikte ihtiyaç duyulabilecek her şeyi tek bir çatı altında bir araya getiren ve agromarket adıyla da anılan bir kuruluş.

Çiftlik Market bir Mad6 Limited Şirketi Teknik Sorumlu Veteriner Hekimi Ulaş Urhan, firma hakkında şu bilgileri verdi;
“Çiftlik Market bir Mad6 Ltd. Şti. kuruluşudur. Mad6 Ltd. Şti. Altı girişimci arkadaş tarafından 1 Eylül 2020 tarihinde kuruldu. Kuruluş amacı ticaretin yanı sıra Çine bölgesinde eksikliği hissedilen faaliyet alanlarında yatırımlar yapmak. Bu amaçla farklı sektörlerde faaliyet gösteren altı Çineli bir araya gelerek güçlerimizi birleştirdik. Çiftlik Market markasını da bu amaçla 2022 yılı başında faaliyete geçirdik.

İlçemizde hayvancılık tarımla beraber önemli bir geçim kaynağı durumunda. Ancak özellikle son 4-5 yıldır hayvancılıktan para kazanmak çok zorlaştı. Bu nedenle hayvancılıkta verimin arttırılması amacıyla gerekli ürün ve bilgiye daha kolay ulaşılabilmesi için bir çiftlikte ihtiyaç duyulabilecek her şeyi bir çatı altında bir araya getiren ve agromarket adıyla da anılan böyle bir kuruluşu açma kararı aldık.”

 

BİN 300 ÇEŞİT ÜRÜN İLE HİZMET VERİYORLAR

Teknik sorumlu olarak ben 15 yıldır Çine ve Akçaova bölgesinde veteriner hekimlik hizmeti verdiğini belirten Ulaş Urhan, “Çocukluğundan beri hayvancılığın içinde yer alan bir insan olarak hayvancılığın sorunlarını, ihtiyaçlarını ve çözüm önerilerini çok iyi bildiğimi düşünüyorum. Agromarket açma fikri uzun zamandır benim hayalimdi bunu ortaklarımla paylaştığımda onlar da bu bölgede henüz gerçekleştirilmemiş bir fikri mantıklı buldular ve hemen işe koyulduk. Öncelikle Türkiye’nin en büyük agromarket markası çiftiliğim.com ile görüşüp bayilik anlaşması imzaladık. Daha sonra süt sağım sistemleri ve yedek parça temini için yine Türkiye’nin tanınmış firmalarından Enka ile bayilik anlaşması imzaladık. Bunu takiben Çine Adnan Menderes Bulvarı’nda bulunan işyerimizin hızlıca tadilatını yapıp hazır hale getirdik ve faaliyete başladık. Şu anda işletmemizde buzağı mamasından kedi/köpek mamasına, doğum arabasından otomatik suluklara, çizmeden veteriner medikal malzemelere, hayvan zincirinden el arabasına, elektrikli çit sistemlerinden dezenfektanlara, hayvan yatağından çiftlik fanlarına ve buzağı kulübelerine kadar bin 300 çeşit ürün ile hizmet vermekteyiz. Aynı zamanda çiftliklere ekipman temini, yem rasyonu ve danışmanlık hizmeti de sunmaktayız. Hayvancılıkta bilgi ve teknoloji kullanımının önemini bilerek bu alanda faaliyet gösteren çiftçilerimize sonuna kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz.

İlerleyen zamanlarda çevre ilçe ve bölgelerde de çiftlik market markası ile agromarketler açmayı planlıyoruz. Aynı zamanda ilerleyen dönemlerde Mad6 Ltd.Şti. bünyesinde farklı sektörlerde de eksikliği hissedilen alanlarda yatırımlarımız olacak. Tüm üreticilerimizi bir çayımızı içmeye bekleriz” dedi.   

DSC_9248

Image 9 of 9

   

Çine’de bir ilk; Çiftlik Market