Çine’de ayrıcalıklarla dolu bir proje; Uysal Exclusive

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Güvenirli Yaşamın Mimarı’ sloganı ile Aydın ve Çine’de lüks, güvenilir projeler yapan Uysal İnşaat, Çine Hamitabat Mahallesi’nde ayrıcalıklarla dolu bir proje olan Uysal Exclusive projenin temel kazımına başladı.

İzmir’de akaryakıt istasyon inşaatları ve kurulumunu yapan, Karagöz Baklavaları’nın da imalatçısı olan Çineli iş insanı Necmettin Uysal, 2016 yılında kurduğu Uysal İnşaat ile Çine’deki yeni projesine start verdi.

Uysal Exclusive’in, N Uysal İnşaat projesi olduğunu söyleyen iş insanı Necmettin Uysal, yapacak oldukları projenin yeraltı otoparkı, lük daireler, ticari alanlar ve daha birçok ayrıcalıklarıyla ilçede yeni bir yaşam alanı olacağını söyledi.

Yeni proje hakkında bilgi veren iş insanı Necmettin Uysal, “Çine’ye yatırım yapmak ve kalıcı eser bırakmaktan mutluyum. Çine’de ilk inşaatımızı Hamitabat Mahallesi’nde, ikinci inşaatımızda Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yaptık. Şimdi yine Hamitabat Mahallesi’nde yeni bir projeyi hayata geçirmek için temel kazımına başladık. Burada yapacak olduğumuz projemiz zemin üstü 3 katlı olup, 20 adet daireden oluşmakta. Bunlar değişik metrekarelerde 10 adet 3+1, 6 adet 1+1, 4 adet 2+1 ve zeminde de ticari alanlardan oluşmakta” dedi.

“ÇOK ÖZEL BİR PROJE YAPACAĞIZ”

Firma olarak bugüne kadar Çine ve Aydın’da yapmış olduğunu inşaatlardan hiçbir şekilde kaliteden taviz vermediklerini belirten Necmettin Uysal, “Yapmış olduğumuz projelerin hepsi birbirinden farklı. Bu projenin de iç ve dış mimarisi, yaşam alanları, kendine ait yer altı otoparkı ve inşaatın yapımında kullanacak olduğumuz malzemeler diğer projelerimizden daha ayrıcalıklı. Ev sahibi olmak isteyen kişilerin bu projeyi mutlaka görmelerini isterim” diye konuştu.   

“EV SATIŞLARINI YAĞMUR EMLAK YAPACAK”

Çine’mize kazandıracakları bu projenin satışlarını ilçede emlak sektörünün öncü isimlerinden Yağmur Emlak’ın yürüteceğini söyleyen Uysal, “Çine’de yatırım yapmaya başladığımız günden bu yana Yağmur Emlak’ın sahibi Barış Özdemir ile daire ve işyeri satışlarını birlikte yürütüyoruz. Bu projemizde de aynı şekilde tüm sunum ve satış işlemlerini birlikte yürüteceğiz” dedi.

“BİRLİKTE ÇALIŞMAKTAN MUTLUYUZ”

İnşaat sektörünün önde gelen ismi N Uysal İnşaat ile birlikte çalışmaktan memnun olduğunu söyleyen Yağmur Emlak’ın sahibi Barış Özdemir, “Necmettin Uysal abimle 2017 yılından bu yana birlikte çalışıyoruz. Kısmetse yeni projede de birlikte çalışacağız. Bu gibi firmaların dışarıda yatırım yapmak yerine doğup büyüdüğü memleketine yatırım yapması ve ilçenin görsel anlamda güzelleşmesi için çaba sarf etmesi bizleri daha çok sevindiriyor” diye konuştu. (BU BİR REKLAM HABERDİR)

DSC_9473

Image 1 of 22

Çine’de ayrıcalıklarla dolu bir proje; Uysal Exclusive