Aydın’ın ‘Gözcü’sü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın ve ilçelerinde çok sayıda konut ve işyerine, kamera, alarm sistemleriyle güvenlik hizmeti veren Gözcü Güvenlik Sistemleri, her geçen yıl iş potansiyelini büyütüyor.

Efeler’de 2019 yılında hizmet vermeye başlayan Gözcü güvenlik, her geçen yıl hizmet alanını genişletti. Güvenlik sistemleri sektöründe 3 yıldır hizmet veren Gözcü Güvenlik, Aydın’ın tüm ilçelerinde çok sayıda işyeri, fabrika, hayvan çiftliği ile konutun alarm ve kamera sistemlerinde tercih ettiği firmalardan biri olmaya başardı.

Son yıllarda alarm ve kamera güvenlik sistemlerinin kullanımının arttığını söyleyen Gözcü Güvenlik sahibi Sinan Battal, şöyle konuştu:

“2012 yılında sektöre girdim. 2019 yılında Efeler’de kendi işyerimi açtım. Kısa sürede Aydın ve ilçelerinde güvenlik sistemleri sektöründe tercih edilen firmalardan biri olduk. Son yıllarda özellikle hırsızlıkları önlemek için güvenlik sistemlerine talep arttı. Güvenlik sistemlerinde teknolojiyi takip ediyor ve son teknolojiyi kullanarak müşterilerimize hizmet veriyoruz. Bugüne kadar yaptığımız işin her zaman arkasında durduk ve durmaya da devam edeceğiz. Profesyonel ekip ve hızlı servis imkânıyla her zaman bulunduğumuz bölgede aranan bir firma olduk. İşimiz, kamera ve alarm sistemini kurmakla bitmiyor. Asıl hizmet kurulum sonrası başlıyor. Firma olarak 7 gün 24 saat servis imkanı sunuyoruz. Kurmuş olduğumuz alarm sistemlerini, telefon hattı vasıtasıyla alarm takip merkezimize bağlıyoruz” dedi.

Battal, müşterilerine daha iyi hizmet vermek adına 2023 yılında Gözcü Güvenlik Sistemleri ailesini büyütmek istediklerini belirtti.

TÜM İLÇELERE HİZMET AĞI

Sektörde önemli bir noktaya gelen Gözcü Güvenlik, Aydın’ın tüm ilçelerine hizmet veriyor. 5 personel 3 araç ile Aydın’ın tüm ilçelerine hizmet verdiklerini ifaden eden Sinan Battal, tüm ilçelere hizmet verebilmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

1-1

Image 2 of 10

 

Aydın’ın ‘Gözcü’sü