Organ bağışına dikkat çektiler  

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Devlet Hastanesi Başhekimliği “Organ Bağış Haftası” dolayısıyla Hükümet Meydanı’nda ve poliklinik girişinde kurduğu stant ile hasta ve hasta yakınlarına organ bağışının önemini anlatarak farkındalık oluşturdu.  

Çine Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından Hükümet Meydanı’nda ve hastane poliklinik girişine bilgilendirici stant kuruldu. Hastane personelleri tarafından vatandaşlara, hasta ve hasta yakınlarına organ bağışının önemi anlatılarak farkındalık oluşturuldu. 

Konu ile ilgili Çine Devlet Hastanesi’nden yapılan açıklamada, “Organ bağışı, insanın insana yapabileceği en büyük yardımdır. 3-9 Kasım organ bağış haftası etkinlikleri kapsamında Çine Devlet Hastanesi olarak İlçe Sağlık Müdürlüğü ile birlikte İlçe merkezinde ve hastanemiz poliklinik girişinde stand açılarak vatandaşlarımıza bilgilendirme yapılıp broşürler dağıtılmıştır. Bağışta bulunmak isteyen vatandaşlarımızın organ bağış formları doldurulup düzenlendi. Bağışta bulunan çalışanlarımıza ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ederiz . Organlarımız toprak olmasın ihtiyacı olanlara umut olsun diyoruz” ifadelerine yer verildi.

ORGAN-BAGISI-6

Image 1 of 7

Organ bağışına dikkat çektiler  

Yorumlar kapalı.