Köfteci Enişte’den galibiyet yemeği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Madranspor kendi evinde Koçarlı Menderesspor’u 5-0’lık skor ile mağlup etti. Köfteci Enişte ilçe halkına galibiyet sevinci yaşatan futbolcu ve teknik heyete maç sonu yemek verdi. 

Çine Yüksel Yalova Stadı’nda oynanan karşılaşmada Çine Madranspor kendi evinde Koçarlı Menderesspor’u ağırladı. Rakibini farklı skorla mağlup eden Yeşil-Sarılılar, üst üste lige üçüncü galibiyetini aldı. Alınan bu galibiyet ile maç sonunda yönetim, futbolcular ve taraftarlar galibiyet sevinci yaşadı.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Acarlarspor’dan alınan galibiyet sonrası Çine Madranspor’a maç öncesi kahvaltı ikramında bulunan Köfteci Enişte’nin İşletme Sahibi Onur Uçar, bu kez de Koçarlı Menderesspor karşısında 5-0’lık skor ile alınan galibiyet sonrası maç sonu yemeğinde ağırladı.

“BİZ BU DEĞERE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ”

Son üç haftadır alınan galibiyetlerden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Köfteci Enişte İşletme Sahibi Onur Uçar, “Çine Madranspor ilçemizin vazgeçilmez köklü kulüplerinden bir tanesi. Biz bu değere sahip çıkmak zorundayız. Bugün kendi sahamızda oynanan maçta alınan galibiyetle ilçemize güzel bir sevinç yaşattılar. Teknik heyet ve takımı aldıkları bu galibiyetten dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Köfteci Enişte’den galibiyet yemeği

Yorumlar kapalı.