Karpuzlu’da başarılı öğretmenler ödüllendirildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karpuzlu’da 710 eTwinning Kalite Etiketi alan öğretmenler, düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Karpuzlu Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenen ödül töreni, Karpuzlu Vakıfbank İlkokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Törene, Karpuzlu İlçe Kaymakamı Merve Ayık, Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, İlçe Mili Eğitim Müdürü Cemal Ağırol ve daire amirleri, okul müdürleri ile öğretmenler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, eTwinning tanıtım videosu ile devam etti. İlçe Koordinatörü Nagihan Kıbıcı tarafından açılış konuşması yapıldı.

AĞIROL, OKUL MÜDÜRLERİNİ VE ÖĞRETMENLERİ TEBRİK ETTİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Ağırol, konuşmasında, “Bu sene 13’üncü yılını dolduran eTwinning müfredatlar arası eğitim becerilerini geliştiren, proje tabanlı eğitimi destekleyen, farklı branştaki öğretmenlerin ve 43 farklı ülke ile iş birliği içinde projeler yürüterek, yabancı dil becerilerini geliştirip, dijital teknolojilerin kullanımının önemini özel kılan faaliyetlerin olduğu, öğretmenlerin tamamen gönüllülük esasına göre çalıştığı, teknoloji sayesinde zamandan ve mekandan bağımsız olarak grupların çalışabildiği bir platformdur. Bizler sorgulayan, araştıran, üreten ve hayal edip yeni buluşlar yapabilen bir nesil yetiştirme gayreti içindeyiz. İlçemiz genelinde alınan ulusal ve Avrupa kalite etiketi sayısı yürütülen projelerimizin nitelik ve nicelik bakımından kalitesinin bir ispatıdır. 2020/2021 eğitim öğretim yılında 7 öğretmenimiz 15 adet Ulusal ve Avrupa kalite etiketi ödülü ve 5 okulumuzun da Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Okul levhasıyla projelerini taçlandırmışlardır. Vizyon sahibi, kendini sürekli yenileyen ve geliştiren siz değerli okul müdürlerimi ve öğretmenlerimi, canı gönülden kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Programda Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketi alan okul yöneticileri ve öğretmenlere sertifikaları, Kaymakam Ayık, İlçe Müdürü Ağırol ve Belediye Başkanı Dönmez tarafından takdim edildi. Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.  

2-2

Image 1 of 7

Karpuzlu’da başarılı öğretmenler ödüllendirildi