Başkan Dinçer, Madranspor’u yalnız bırakmadı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Madranspor’un Koçarlı Menderesspor’u konuk ettiği ve 5-0’lık skorla galip ayrıldığı maçı tribünden izleyerek takıma destek oldu. Çine Belediyesi’nin futbol kursuna katılan çocuklar da abilerini maçta yalnız bırakmadı.

Aydın Amatör Süper Lig 2. Grup’ta mücadele eden Çine Madranspor, ligin 6’ncı haftasında evinde Koçarlı Adnan Menderesspor’u konuk etti. Çine Yüksel Yalova Stadı’nda oynanan maçta Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Madranspor’u tribünden destekledi. Dinçer, maçı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Demokrat Parti Çine İlçe Başkanı Ahmet Soydar, İYİ Parti İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Kazım Oluç, Çine Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Çine Madranspor Kulübü Başkanı Mehmet Güler ile birlikte izledi. Başkan Dinçer, maç öncesi sporda önceliğin centilmence mücadele etmek olduğunu belirterek, iki takıma da başarılar diledi.

GELECEĞİN FUTBOLCULARI ABİLERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Çine Belediyesi ve Çine Madranspor işbirliğinde düzenlenen futbol kursuna katılan çocuklar da maçı tribünden izleyerek abilerine destek oldu. Maç öncesi A takım oyuncularıyla bir araya gelen kurs öğrencileri abilerine başarı dileğinde bulundu. Daha sonra Çine Madrandporlu futbolcular ve kurs öğrencileri maça “#taksim Geçmiş olsun Türkiye” yazılı pankartla çıkarak, geçtiğimiz günlerde İstanbul Taksim Meydanı’nda yaşanan bombalı terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden vatandaşları andı. Geleceğin futbolcu adayları Çine Madransporlu futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdi.

Karşılaşma Çine Madran Spor’un 5-0’lık galibiyetiyle sona ererken, Başkan Dinçer de futbolcuları ve yönetimi kutladı. Belediyenin futbol kursuna katılan geleceğin futbolcuları da galibiyet sevincini sahada abileriyle birlikte doyasıya yaşadı.

DSC_0389

Image 8 of 8

Başkan Dinçer, Madranspor’u yalnız bırakmadı

Yorumlar kapalı.