Çine Ziraat Odası hizmet binası törenle açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Ziraat Odası Başkanlığı tarafından yaptırılan yeni hizmet binası, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok ve yönetimi aldığı karar ile 2021 yılı Eylül ayında yeni hizmet binasının temelini atmıştı. Çine Hal Müdürlüğü içerisinde yapılan ve 1 yılda tamamlanan 3 katlı hizmet binası, dualarla hizmete açıldı.

Açılış törenine, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Çine İlçe Jandarma Komutan Vekili Memiş Arı, Çine İlçe Emniyet Müdürü Öner Oflaz, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Çine Belediye Başkan Vekili Timuçin Karabulut, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur, Ziraat Odaları Aydın İl Koordinasyon Başkanı Mehmet Kendirlioğlu ile diğer ilçe ziraat odalarının ilçe başkanları, kurum müdürleri ile sivil toplum örgütü temsilcileri, mahalle muhtarları ile çiftçiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, “İlçe üreticimizin böyle bir binaya ihtiyacı vardı. Onlara yakışır bir hizmet binasını inşa etmekten mutluyuz” dedi.

Ziraat odaların önemini vurgulayan AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, “Son dönemlerde ziraat odaları ile ilgili bir takım söylemler var. Bu odalar çiftçilerin adeta sendikasıdır. Üreticilerimizin var oluşunu destekleyen kurumlardır Ziraat Odalarımız. Bu modern hizmet binasını ilçe çiftçisinin hizmetine sunan Oda Başkanımıza ve aidatları ile destek olan çiftçilerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Aydın’ın bir tarım kenti olduğunu söyleyen Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Çine’nin üreticisi için yapılan yeni hizmet binasının hayırlı olmasını temenni etti.

Konuşmaların ardından Çine İlçe Müftüsü Yahya Ofşin tarafından gerçekleşen dua ve kurban kesiminin sonrası açılış töreni gerçekleşti. Protokol üyeleri yeni hizmet binasını gezerek Başkan Eşiyok’tan bilgiler aldı.

Açılış töreninin ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

DSC_8956

Image 1 of 22

Çine Ziraat Odası hizmet binası törenle açıldı