Çine İlçe Müftülüğü’nden ‘Mevlid-i Nebi Haftası’ programı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine İlçe Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle “Hz. Peygamber, Cami ve İrşat” konulu konferans düzenlendi.

Çine Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa, Çine İlçe Kaymakamı Turan Erdoğan, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, Çine İlçe Emniyet Müdürü Öner Oflaz, Çine İlçe Müftsü Yahya Ofşin, Çine Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Binay Erkun, Çine İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali Dinçer ve davetliler katıldı.

Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Gölbaşı Camii İmam-hatibi Rıdvan Öztürk tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda sinevizyon gösterimi ve din görevlileri tarafından ilahiler okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Çine İlçe Müftüsü Yahya Ofşin yaptı. Ofşin, ‘’Kötülüğe ulaşmanın kolay olduğu şu zamanda hepimize ayrı ayrı görevler düşüyor. İyiliği hâkim kılmak için Peygamber efendimizin tebliğ metodunu hepimizin bilmesi lazım. İnsanları iyiliğe güzelliği çağırırken asla yılmadan yılgınlık göstermeden tebliğimize devam etmemiz gerekiyor. Burada bulunan din görevlilerimizde canla başla çalışıyorlar onlara ve emeği geçen tüm görevlilerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.

1-1

Image 1 of 4

Çine İlçe Müftülüğü’nden ‘Mevlid-i Nebi Haftası’ programı