Çine Belediyesi, modern yeni park için çalışmalara başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediyesi, çocukların aileleriyle birlikte sağlıklı bir ortamda keyifli vakit geçirmeleri için yeni park yapım çalışmalarına başladı. Çine Cumhuriyet Mahallesi’ne yapılacak olan tam donanımlı park, kısa süre içerisinde hizmete açılarak vatandaşın kullanımına sunulacak.

Çine’de çalışmalarını sürdüren Çine Belediyesi, yeni park alanları oluşturuyor. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in talimatıyla belediye ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi’ne yeni park kazandırmak için çalışmalara başladı. Cumhuriyet Mahallesi 36 Sokak’ta inşa edilecek olan yeni parkta yürüyüş yolu, fitness alanları, basketbol, voleybol sahası ve kamelyalar yer alacak.

2 BİN METREKARE ALAN ÜZERİNE KURULACAK

Parkı en kısa zamanda vatandaşların hizmetine sunacaklarını söyleyen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Cumhuriyet Mahallemiz 36 Sokak’ta 2 bin metrekare alan üzerine kurulacak yeni parkımız için çalışmalara başladık. Yürüyüş yolu, fitness alanları, basketbol, voleybol sahası ve kamelyaları ile hem vatandaşlarımızın hem de çocuklarımızın keyifle vakit geçirebileceği parkımızı en kısa sürede tamamlayarak hizmete açacağız. Çine halkımıza gece-gündüz demeden hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

PARK-1

Image 1 of 5

Çine Belediyesi, modern yeni park için çalışmalara başladı