Eşiyok: TMO mısır alımlarına başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tesislerinde bugünden itibaren mısır alımına başladığını duyurdu. Başkan Eşiyok, mısır alım fiyatının 14 rutubet 5 lira 70 kuruş olarak açıklandığını söyledi.

TMO’ya mısır teslim edecek üreticilerinin alım noktalarında herhangi bir zorlukla karşılaşmamaları için uyaran Eşiyok, “ÇKS bilgileri ile uyumlu olmalıdır. Randevularını mutlaka almaları gerekmektedir ve randevular internet üzerinden  www.tmo.gov.tr veya randevu.tmo.gov.tr adreslerinden alınabileceği gibi TMO işyerlerinden bizzat müracaat edilerek alınabilecektir. Ürünlerini randevu alınan günde getirmeleri gerekmektedir. Ürün teslim esnasında banka hesap (ıban) numaralarının da bulunması gerekir” dedi.

Çiftçi Kayıt Sistemi’ne kayıtlı üreticilerin belgelerindeki üretim miktarlarının tamamı satın alınacağı ifade eden Başkan Eşiyok, ürün bedeli ödemeleri, ürünün TMO’ya teslim edildiği tarihten itibaren 30 gün içerisinde üreticilerin banka hesaplarına yatacağını ifade etti.

Eşiyok: TMO mısır alımlarına başladı