Furkan Sezer Gayrimenkul törenle açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine’de 3 yıldır emlak sektöründe çalışan Furkan Sezer’in kendi ismini taşıyan işletmesi Furkan Sezer Gayrimenkul törenle açıldı. 

Hamitabat Mahallesi 200 Sokak’ta gerçekleşen açılış törenine Çine Belediye Başkanvekili Mehmet Kıvrak, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mithat Burhan Kandemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkan Celal Özden, Akçaova Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkan Nail Uzun, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert, Çine Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Can, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, AK Parti Çine Belediye Meclis Üyeleri,  AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, muhtarlar ve davetliler katıldı.

İşyerinin Çine’ye hayırlı olmasını dileyen Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkan Celal Özden, “Çine’ye açılan her işyeri bize heyecan veriyor, zevk veriyor ve çok mutlu ediyor. Biz kurum olarak her zaman gençlerimizin her zaman maddi ve manevi olarak arkasında olduk ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Kardeşimiz Furkan’ın bu işyerini hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Çine İlçe Müftü Vekili İlhami Özbek tarafından dua edildi ve kurban kesildi. Açılışta davetlilere lokma, aşure ve meşrubat ikramında bulunuldu. 

DSC_8788

Image 2 of 4

Furkan Sezer Gayrimenkul törenle açıldı