Dinçer: Sağlık durumum gayet iyi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, karaciğer nakli olmasından dolayı bir haftadır kontrol için Malatya’da bulunduğunu belirterek “Sağlık durumum gayet iyi. Kontrollerin tamamlanmasının ardından Çine’ye döneceğim” dedi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, geçtiğimiz Şubat ayında Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde karaciğer nakli oldu. Yaklaşık 2,5 ay boyunca hastanede tedavi gören Başkan Dinçer, sağlık durumunun iyiye gitmesiyle taburcu edildi. Evinde bir süre istirahate çekilen Başkan Dinçer, 20 Haziran’da Belediye Başkanlığı görevine yeniden döndü. Başkan Dinçer, geçen hafta kontrolleri için yeniden Malatya’ya gitti. Bir haftadır Malatya’da olan Başkan Dinçer, sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

“ENDİŞE EDİLECEK BİR DURUM YOK”

Kontroller için Malatya’ya geldiğini söyleyen eden Başkan Dinçer, “Doktorlarımız, tetkik için çeşitli kontroller yapıyor. Bu anlamda bir haftadır Malatya’dayım. Kontrollerimle ilgili henüz sonuçlarım çıkmadı. Sonuçlar çıktığında doktorum inceleyecek. Doktorum uygun gördüğünde Çine’ye dönerek yine görevimin başında olacağım. Şu an sağlık durum gayet iyi. Endişe edilecek bir durum yok” dedi.

Dinçer: Sağlık durumum gayet iyi