Çine EKK öğrencilere burs vermeye devam ediyor

celal özden
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kefalet Kredi Kooperatifi Başkan Celal Özden, 5 yıl önce eğitim öğretime destek vermeye başlattıkları, ortaklarının yüksekokul ve üniversitede okuyan öğrencilere burs vermeye devam ettiklerini belirtti.

Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Celal Özden, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının başlamasına az bir süre kala kooperatif ortaklarının çocuklarına destek olmaya devam ettiklerini söyledi.

 

Başkan Celal Özden’in yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Kooperatif olarak ortaklarımıza işyeri, işletme ve araç kredisi vermeye kesintisiz olarak devam ediyoruz. Tabi ki bunu kanunlar çerçevesinde ve eşit olarak uyguluyoruz. Bizim gayemiz esnafımızın maddi sorunlarını çözüme kavuşturmak, onların iş ve işleyişlerine destek sağlamak. Kooperatif ortağı ailelerinin çocuklarının eğitimi için her yıl olduğu gibi bu sene de burs vermeye devam ediyoruz. Yaklaşan eğitim sezonu öncesi kooperatif olarak eğitime de büyük katkı sunduğumuzu belirtmek isterim. Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak her yıl talep eden ortaklarımızın üniversite ve yüksekokullarda eğitim gören çocuklarına burs veriyoruz. Üniversite eğitimine devam edenler de ilk kez başlayacak olanlar da bizden burs talebinde bulunabilir. Bu sadece aileden 1 öğrenci ile de sınırlı değil. Amacımız hem ortaklarımıza maddi olarak hem de çocuklarının eğitimine katkı sağlayabilmek” ifadelerini kullandı.

 

Çine EKK öğrencilere burs vermeye devam ediyor