Çine’de bir ilk gerçekleşti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Devlet Hastanesinde Ortopedi Uzmanı Doktor Özgür Özbey, ortopedi protez ameliyatlarında bir ilki gerçekleştirdi. Doktor Özbey’in başarılı operasyonları hastaları tarafında taktirle karşılandı. 

Kalça protezi ameliyatı olan Karpuzlu Güney Mahallesinde yaşayan Zehra Can, ameliyat sonra ağrıların hemen kesildiğini söyledi.
Diz protezi ameliyatı olan Çine’den Şahsenem Aydoğdu ise, ameliyat akşamında sonra 3 aydır ilk defa ağrısız ve rahat uyuduğunu ifade etti.
Ortopedi Uzmanı Doktor Özgür Özbey, “48 saat hastanın şiddetli ağrıları olmaktaydı. Ne yazık ki birçok hastamız bu ağrılar nedeni ile ameliyat olmaktan çekinmektedir. Hastanede bu hafta uygulamaya başladığımız multimodal analjezi ve infiltrasyon analjezisi kombinasyonu yöntemi ile hastalarımızın ameliyat sonrası ağrılarını neredeyse sıfıra inmektedir. Bu hafta ameliyatını yaptığımız hastalarımız ile ameliyatları sonrası konuştuğumuzda, kalça protezi hastamız Zehra Can, ‘Hiç ağrım olmadı, Allah hepinizden razı olsun’, diz protezi uyguladığımız hastamız Şahsenem Aydoğdu, ‘Ameliyat akşamı 3 aydır ilk defa ağrısız ve rahat uyudum‘ şeklinde memnuniyetlerini ifade ettiler. Yeni uyguladığımız kombine ağrı kontrolü yöntemi ile hastalarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Çine’de bir ilk gerçekleşti