Miniklerin yılsonu gösterileri büyüledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Ege Yıldızları Anaokulu’nda yılsonu mezuniyet eğlencesi gerçekleştirildi. Minik öğrencilerin gösterisi izleyenleri büyüledi.

Çine Ege Yıldızları Anaokulu öğrencileri, 2021-2022 eğitim-öğretim yılını görkemli bir gösteri ile tamamladı. Mezun öğrenciler ile birlikte diğer öğrencilerin gerçekleştirmiş olduğu jimnastik gösterisi ile İngilizce konulu tiyatro gösterileri veliler ile birlikte diğer davetlileri büyüledi.  

Mezuniyet töreninde konuşan Çine Ege Yıldızları Anaokulu Müdürü Emel Topdemir, “Ege Yıldızları Anaokulu ailesi ve siz ebeveynlerimizin destekleri sonucunda öğrencilerimiz kendilerinden daha emin, kimliğini hedefleri için cesaretle hareket eden, ilgili, görgülü yaşamı seven, yaşatmayı görev bilen, değerlerimizi içselleştirmiş sevgi dolu bireyler olarak onur abidemiz olmuşlardır. Bakışları, duruşları, olabildiğince temiz yürekleri ve zihinleri ile gelip kondular yüreğimize. Önce sevdik birbirimizi sonra çok çabuk alıştık birbirimize. Onlar en değerli varlıklarımız bizlerin ve toplumun geleceği. Sevgili çocuklarım bugün koca bir eğitim öğretim yılını birlikte sevgi ile geçirmenin haklı gururunu yaşıyoruz ve turuncu sınıfımızı mezun ediyoruz. Her mezuniyet başka bir basamağın başlangıcıdır. Bizleri ve ailenizi başarı ile temsil edeceğiniz kanaatindeyim. Güler yüzünü, şefkatini, ilgisini eksik etmeyen Özel Ege Yıldızları kadrosunu da yürekten kutluyor ve bundan sonraki yıllarda da nice başarılara imza atmaya temenni ediyoruz. Kıymetli misafirlerimiz bizleri onurlandırdığınız için size de çok teşekkür ediyor, hepinize iyi seyirler diliyorum” ifadelerini kullandı. 

EGE-YILDIZLARI-6

Image 1 of 10

Miniklerin yılsonu gösterileri büyüledi