Dinçer ailesinin hayrına Çerçioğlu da katıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in tekrar sağlığına kavuşması nedeniyle Dinçer ailesinin 3 ayrı büyükbaş hayvan adaklarının kesildiği ve bunların kavurma, pilav ve aşure hayrına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da katıldı.

Çine Belediyesi önünde, babasına ait mağaza ile Kasaplar Hali yanında bulunan eczanelerinin önünde yapılan hayır dağıtıldı.

Hayra Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, İyi Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in makamını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan Dinçer, Çine Belediyesi makamında Çinelilerin geçmiş olsun dileklerini kabul etti.

Daha sonra Çerçioğlu ve Dinçer makamdan ayrılarak Çine Belediyesi önündeki hayır çadıra giderek burada vatandaşlara ikramları dağıttı.

DSC_8599

Image 15 of 15

Dinçer ailesinin hayrına Çerçioğlu da katıldı