Çine’nin yavrukurtları izci kampında

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çineli küçük izciler, Efeler İlçesine bağlı Şahnalı Mahallesi İzci Evi’nde unutulmayacak bir kamp tecrübesi yaşadı.

Çine Kahraman Mahallesi İlkokulu öğrencilerinden oluşan İzci ekibi, 2 geceyi Şahnalı Mahallesi İzci Evi’nde geçirdi. Kampta, yavrukurtlar pek çok tecrübe kazanarak, sorumluluklarını hatırladı.

Küçük izcilerin birlikte hareket etmeyi öğrendiklerini, paylaşmayı ve yardımlaşmayı sık sık hatırladıklarını dile getiren Yardımcı İzci Lideri Halil İbrahim Gülsever, “Yapılan kamp ile öğrencilerimiz zamanı verimli kullanmanın önemini gördüler. Doğada yaşam sürmeyi öğrendiler. En önemlisi de zorluklar karşısında mücadele etmeyi ve tabi ki de sevdiklerinin kıymetini bilmeyi öğrendiler” dedi.

“İzci, kamp yaptığı sürece yaşar” sözünü hatırlatan Gülsever, bu ve bunun gibi izci kamplarının yavrukurtlar için büyük bir fırsat ve tecrübe olduğunu belirtti.

Kahraman İlkokulu Müdürü Mehmet Abbak ise, “Okulumuzdaki izcilik faaliyetlerinin küçük izcilerimizin hem sosyal hem de kişisel gelişimleri üzerine pek çok katkı sağladığını ve bu durumdan da okul idaresi, aile, öğretmen ve öğrenci olmak üzere tüm paydaşlarımız çok memnun” ifadelerini kullandı.  

IZCI-2

Image 1 of 4

Çine’nin yavrukurtları izci kampında