Çineli gencin yardımına siyasiler koştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine’de yaşayan ve ayak ağrıları bir türlü dinmeyen 26 yaşındaki Cevat Taşdemir, siyasilerin desteğiyle ameliyat oldu.

Çine Şevketiye Mahallesi’nde ailesi ile birlikte yaşayan Cevat Taşdemir (26),  doğuştan 2 ayağı içe dönük olarak dünyaya geldi. Ailesi onu 8 aylıkken İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi’ne götürdü.

Burada yapılan ameliyatla ayakları dışa doğru düzeltilen Taşdemir, ağrılarından yaşamı boyunca kurtulamadı.

Askerlik vazifesini yarıda bırakan, 2020 yılının Mart ayında ise sol ayak ilik kemiğinde ödem oluştuğu tespit edilen Taşdemir, Aydın Devlet Hastanesi’nde tedavi gördü.

Doktorlar, Taşdemir’e tek çarenin ayağını dondurmak olduğunu söyledi.

“AYAĞIM DONDURULMASIN, YARDIM İSTİYORUM”

Bebekliğinden bugüne çok zor günler geçirdiğini kaydeden Taşdemir, “Ayağımın iyileşmesi için çare arıyorum. Nereye gittiysek doktorlar ayakta kemik iliğinde ödem oluştuğunu ve ayağı dondurmak istediklerini söylüyorlar. Dondurmak işlemi, ayaktaki hücreyi öldürüyor ve bu ayağımı hareket ettiremeyeceğim anlamına geliyor” ifadelerini kullandı.

Taşdemir’in yardım çığlığını, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin duydu.

AMELİYAT OLDU

Taşdemir, Süleyman Demirel Üniversitesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Metin Lütfü Baydar tarafından ameliyat edildi.

Ameliyatının başarılı geçtiği öğrenilen Taşdemir, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin ve Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Metin Lütfü Baydar’a teşekkürlerini sundu.

Çineli gencin yardımına siyasiler koştu