Çine’de Masterler futbol takımı kuruldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine’nin eski futbolcularının bir araya gelmesiyle geçtiğimiz günlerde kurulan Çine Masterler Takımı, Muğla Masterler Takımını konuk etti.

Çine’de, diğer il ve ilçelerde uzun yıllar futbol oynayan futbolcular, kurucular arasında yer alan Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Yıldırım öncülüğünde yeniden yeşil sahalara geri döndü. 53 kişiden oluşan Çine Masterler Takımı, Yüksel Yalova Stadyumu’nda komşu il Muğlalı Masterler ile dostluk maçında buluştu.

Çine Masterler Takımı Kurucularından Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Yıldırım, “Çine’de futbolseverler olarak tekrar yeşil sahalarda olduğumuz için çok mutluyuz. Takım arkadaşlarımızla Çine’ye futbolda renk ve yeni soluk getirmek için çıktığımız bu yolda bizlere, takımımızın kurulmasında emeği olan takım arkadaşlarım başta olmak üzere, sponsorlarımız olan Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert ile yönetimine, Çine Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi Başkanı Mehmet Can ve yönetimine, Kıvrak Et Galeri sahibi Fırat Kıvrak’a, Topçam Taşımacılık sahibi Fevzi Türkan’a, ilk maçımızda Yüksel Yalova Stadyumu’nun kapılarını bize açan Çine Gençlik Spor İlçe Müdürümüz Ali Dinçer’e ve maçımızı izlemeyen gelen Çineli futbolseverlere teşekkür ederim. Artık bundan sonra yeşil sahalardan kopamayan Çine Masterler Takımı olarak Aydın’da kurulacak Masterler ligine katılıp, seyircilerimizin önünde eski günlerdeki gibi futbol heyecanımızla müsabakalarımızı oynamak istiyoruz” dedi.

Öte yandan, Çine Masterler Takımı’nın ilk dostluk maçı olarak çıktığı müsabaka, Muğla Masterler Takımını’nın 5-3’lük galibiyeti ile sonuçlandı. 

Çine’de Masterler futbol takımı kuruldu