Ülkücü patrondan devrimci mesaj

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EYSİM Mineral Madencilik 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda çalışanlarını unutmadı. 300 çalışan aileleriyle birlikte Kuşadası’ndaki bir otelde 2 gün 1 gece konakladı. Ülkücü kimliğiyle bilinen EYSİM Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir adeta devrimci mesaj verdi. İşçi ve patronların kardeş olduğunu vurgulayan Demir, “Evlerine helal lokma götürmek için alın terleriyle çalışan işçilerimizin aileleriyle birlikte mutlu bir gün geçirmeleri için yaptığımız bir etkinlik” dedi.

EYSİM Mineral Madencilik, çalışanlarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Çine’nin önemli kuruluşlarından biri olan EYSİM Minarel Madencilik’in Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda çalışanlarını unutmadı.
EYSİM Mineral Madencilik personelleri, Kuşadası’ndaki bir otelde 2 gün 1 gece konakladı. Aileleriyle birlikte 300 çalışan akşam yemeğinde doyasıya eğlendi. Ülkücü kimliğiyle bilinen EYSİM Mineral Madencilik’in Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, adeta bir devrimci gibi mesaj verdi. İşçi ve işverenin dost olduğunu vurgulayan Demir dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
ANNELER GÜNÜNÜ GÜLLE KUTLADI
Ayrıca, Anneler Günü nedeniyle Eysim Mineral Madencilik’te çalışan personellerin eşlerine Muhammet Demir gül takdim etti. Eysim Mineral Madencilik çalışanları ve aileleri kendilerini 1 gün boyunca 5 yıldızlı otelde ağırlayan Muhammet Demir’e teşekkür etti.
“ALIN TERLERİYLE ÇALIŞAN İŞÇİLERİMİZ İÇİN YAPTIK”
Söz konusu etkinliğin, alın terleriyle evlerine helal lokma götürmek için mücadele eden işçilere ufak bir teşekkür olduğunu söyleyen Demir, “Yine 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde tüm işçilerimiz aileleri ve çocuklarıyla hep birlikteyiz. Uzun yıllardır geleneksel hale getirdiğimiz bu kutlama gününde pandemi sebebiyle geçen sene ara vermek zorunda kalmıştık. Bu sene tekrar başladık. Böyle bir günde 1 yıl boyunca çalışan ekmeklerini, alın terlerini emekleriyle helal lokma götürmek için çalışan işçilerimizin bu özel günlerinde kısa bir tatil gibi de olsa hep birlikte aileleriyle mutlu mesut geçirmeleri için yapmış olduğumuz bir organizasyon” dedi.
“İŞÇİ VE İŞVERENİN DOST OLDUĞU…”
1 Mayıs’ta meydanlarda işçinin patrona, devlete düşman edilmeye çalışıldığını, EYSİM Mineral Madencilik’in ise hep birlikte kutladığını vurgulayan Demir sözlerini şu şekilde sürdürdü:
“İnşallah önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı, geniş yapma niyetindeyiz. İşçi ve işverenin dost olduğu, birlikte üretime katkıda bulunduğu, bunların düşman olmadığı, işçiyle patronun el birliğiyle bu üretimi artırarak hem ülke ekonomisine hem aile ekonomisine katkı bulunmak, evlerine helal lokma götürmek için çalışmalarının, mücadelelerinin ufak da olsa teşekkür gibi. 1 Mayıs’ı genelde meydanlarda işçileri işverene düşman ederek sisteme devlete düşman ederek yapmaya çalışmanın tam aksine işçi ve patronların kardeş olduğunu, birlikte çok daha güzel günlere hep birlikte geleceğimizin inancıyla buna benzer etkinliklerimiz her zaman devam edecektir.”

DSC_8361

Image 9 of 9

Ülkücü patrondan devrimci mesaj