Gençlik konserine yoğun ilgi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlediği Gençlik Konserleri Sahibinden Satılık grubunun seslendirdiği şarkılar eşliğinde unutulmaz bir gece yaşadı.

Çine Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103’ncü yılını kent halkıyla birlikte coşkulu bir şekilde kutlamak için muhteşem bir etkinlik programı hazırladı. Çine halkı tek yürek olarak saat 20.00’de Çine Belediye Meydanı’nda başlayan fener alayı, meşaleler, marşlar ve açılan dev Atatürk ve Türk Bayrağı eşliğinde Çine Kuvayı Milliye Parkı’na yüründü. Fener alayı korteji sağlık durumu nedeniyle istirahatte bulunan Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer’in evinin önünde havai fişekler atarak bayramı sevincini paylaştı. Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer’in evinin balkonundan fener alayını selamlaması tüm katılımcıları mutlu etti.

Çine Belediyesi tarafından Kuvayı Milli Parkın’da organize edilen Gençlik Konserinde, Çineli gençlerin Onur Akgüneş, Bahri Kocabaşoğlu ve Eren Yakalı’nın oluşturduğu grup, sevilen şarkılarını ile gençler unutulmaz bir gece yaşadı. Sahibinden Satılık grubun şarkılarına alanı dolduran gençler gece boyunca şarkılara eşlik etti. Gençlik Konseri’ne, Çine Belediye Başkan Vekili Hasan Yörük, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, CHP Çine İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Çine Kadın Kolları Başkanı Gülgün Ok, CHP Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tayfun Cesur, İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, Millet ittifakı Çine Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda gençler ve vatandaşlar katıldı.

“MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN ASKERLERİYİZ”

Atatürk’ün emanetine sahip çıkacak gençler sizsiniz, sizlere güveniyoruz diyen Çine Belediye Başkan Vekili Hasan Yörük, “Milletimizin tüm onur ve asaletiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün rehberliğinde tarih sahnesinde bir defa daha şaha kalkışının başlangıcı 19 Mayıs 1919 tarihidir. Bütün umutların tükenmeye başladığı bir dönemde Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Türk Milleti için bağımlı yaşamaktansa ölmek daha iyidir’ diyerek Samsun’a çıkması, bağımsızlık ve özgürlük mücadelemizin de başlangıcı olmuştur. Bugünkü mevcudiyetimizi ve bağımsızlığımızı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimize borçluyuz. Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Gençlerimizin bayramını tebrik ediyor ve tüm vatandaşlarımıza iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

KONSER-19

Image 19 of 19

Gençlik konserine yoğun ilgi