‘Ege By Recep Ege’ görkemli bir törenle açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın’ın en kapsamlı ve konforlu etkinlik alanı Çine’de açıldı. Ege By Recep Ege Etkinlik Alanı davetlileri büyülerken, gecede ünlü şarkıcı Murat Balcı sahne aldı.

 

Aydın-Muğla Karayolu üzeri Çine Yağcılar Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan ‘Ege By Recep Ege’ için açılış töreni gerçekleştirildi.

Açılış törenine Çine Belediye Başkan Vekili Hasan Yörük, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, Ece Tarım İşletme Sahibi Hüseyin Ece, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar, 145 Nolu Çine Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Kooperatif Başkanı Mustafa Akdam, Çine Muhtarlar Dernek Başkanı Halil Kapıkıran, Çine Galericiler Sitesi Başkanı Mehmet Kocabıyık, CHP Çine Kadın Kolları Başkanı Gülgün Ok, CHP Çine Gençlik Kolları Başkanı Tayfun Cesur, Çine’nin tanınmış zeytin ihracatçılarından merhum Recep Ege’nin eşi Çiğdem Ege, kızları Burşem Ege, Didem Ege Akman ve damadı Avukat Özgür Akman ve çok sayıda davetli katıldı.

Ege By Recep Ege’nin İşletme Sahibi Burşem Ege ve ailesi davetlilere yakından ilgi gösterdi. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Burşem Ege, “Çok sevdiğimiz babamız Recep Ege’nin anısına ilçemize ve bölgeye hitap etmesi amacıyla bu etkinlik alanımızı inşa ettik. İlçemizde hizmet veren ustalarımız tarafından özenle tamamlanan etkinlik alanımız unutulmaz anılar için tasarlandı. Bugün canım babam Recep Ege’nin de aramızda olmasını ne kadar çok isterdik kelimeler ile bunu ifade etmek mümkün değil. Ama ben hissediyorum o bizimle birlikte ve burada. Davetimize icabet eden siz değerli misafirlerimize çok teşekkür ediyor, Ege By Recep Ege’nin Çine’miz, Aydın’ımız ve bölgemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Babası Recep Ege’nin özlemini hala yüreğinde hisseden Burşem Ege, konuşmasını tamamlamasının ardından gözyaşlarına hâkim olamadı, kendisini annesi Çiğdem Ege başta olmak üzere sevenleri teselli etti.

EGE BY RECEP EGE’DE UNUTULMAZ BİR GECE

Ege By Recep Ege Etkinlik Alanı görkemli ve ihtişamlı görünüşü, doğallığı ve sunmuş olduğu kapsamlı hizmetleri ile davetlileri adeta büyüledi. Yiyecek ve içecek çeşitliliği, leziz tatları ile fark yaratan, hizmet kalitesi ve sunumu ile davetlilerden tam not alan Ege By Recep Ege’nin açılış gecesinde ünlü şarkıcı Murat Balcı sahne aldı. Davetliler gece boyunca Murat Balcı’nın seslendirmiş olduğu birbirinden güzel şarkılar ile gönüllerince eğlenerek unutulmaz, duygu dolu ve keyifli saatler geçirdi.

ACILIS-6

Image 2 of 13

‘Ege By Recep Ege’ görkemli bir törenle açıldı