Çineli tiyatrocular oyunlarını Başkan Dinçer’e armağan etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Kültür Derneği tarafından gerçekleştirilen ‘Kırkından Sonra’ adlı tiyatro oyunu seyircilerinden tam not aldı. Tamamı Çineli tiyatro sanatçılarından oluşan ekip performanslarını Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e armağan ettiklerini söyledi.

Çine Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Kırkından Sonra’ adlı tiyatro oyunu seyircilerine keyifli ve bol kahkahalı dakikalar yaşattı. İki yaşlı insanın hastanede tanışarak birbirlerine aşık olmaları, evlenmeleri ve Her şeyin devası sevgidir sevgi iyileştirir konulu tiyatro oyunu tamamı Çineli tiyatro sanatçılarından oluşan ekip tarafından oynandı. Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir sanatçılara çiçek takdim edip göstermiş oldukları performanslarından dolayı teşekkür etti.
Tiyatroyu izleyenler arasında; Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, CHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülgün Ok, İYİ Parti Çine Belediye Meclis Üyesi Semra Eroğlu, CHP Çine Gençlik Kolları Başkanı Tayfun Cesur, Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Serkan Fırtına ve Efeler Tiyatrosu Oyuncuları’da yer aldı.

Çine Kültür Derneği Genel Sanat Yönetmeni Ömer Öner, “Bu oyunu 4 ay gibi bir süreyle çalışarak sahneledik. 2 seneden beri pandemi nedeniyle tiyatro yapamıyorduk. Bu oyunumuzu 3 aydır Malatya’da olan ve bizim her zaman arkamızda duran Belediye Başkanımız Sayın Enver Salih Dinçer’e armağan ediyoruz. Oyuncularıma bugün göstermiş oldukları performanstan aylardır vermiş oldukları emeklerinden dolayı ve kutluyorum. Tabi ki en büyük alkışta siz seyircilerimize bizim yanımızda olduğunuz için çok teşekkürler. Oyunumuzda dediğimiz gibi kaç yaşında olursak olalım birbirimizi hep sevelim. Tiyatroyu sevelim çünkü tiyatro iyidir, iyileştirir” şeklinde konuştu.

TİYATRO SANATÇILARI
Yazar; Alfonso Paso, Yönetmen; Ömer Öner, Çeviren; Halil Kırkayak, Sev ve Işık; Emin Güney, Oyuncular; Ceren Akbaş, Mehmet Kırem, Arife Özer, Mehmet Kerpiçlik, Fatma Pulat, Egemen Korkmaz, Aslı Özçınar.

Çineli tiyatrocular oyunlarını Başkan Dinçer’e armağan etti