Atatürk İlkokulu Çanakkale gezisi düzenledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atatürk İlkokulu 4. Sınıf öğrenci ve velileri Çanakkale gezisi düzenledi. Geziye, Atatürk İlkokulu Müdürü Korhan Karaca, okul öğretmenleri, 4.sınıf öğrenci ve velilerinden oluşan 90 kişi katıldı.

Geziyi 4. sınıf velilerinin düzenlediğini ve kendilerini de davet ettiklerini söyleyen Müdür Karaca, bu gezinin okul idaresi, öğretmen, veli işbirliğinin önemini belirtmek açısından önemli olduğunu söyledi. Tur rehberlerinin eşliğinde Çanakkale Savaşı’nda Türk Milletinin birlik ve beraberliğinin ve vatan sevgisinin ne kadar güçlü olduğunun öğrencilere yerinde yaşatıldığını ve hissettirildiğini, şehitlerimizin yad edildiğini, tarih bilincinin aşılandığını ifade eden Karaca, Gelibolu Yarımadası Milli Parkı’nda Çanakkale Şehitler Abidesi’nde, 57. Piyade Alayı Şehitliği’nde, Seyit Onbaşı Anıtı ve Deniz Savaşları, Rumeli Mecidiye Tabyası,  Şahindere Sargı Yeri Hastane Şehitliği ve Ata’mızın düşmanla  göğüs göğüse olduğu Conkbayırı’nda  geziye katılanların çok duygulandığını söyledi. Karaca, her öğrencinin Türk ve Dünya tarihinde altın harflerle yer alan bu toprakları mutlaka görüp gezmesi gerektiğini belirtti.

Karaca, geziyi düzenleyen 4.sınıf öğrenci velilerine ve katılım sağlayan okul öğretmenlerine, Fibar Tur yetkili rehberlerine ve gezi boyuncu kendilerini güvende hissettiren kaptan şoförlere teşekkür etti.

ATATURK-ILKOKULU-7

Image 1 of 12

Atatürk İlkokulu Çanakkale gezisi düzenledi