Çineli izci yavrukurtlar yemin etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu eğitim öğretim yılının başından beri hem izciliği tanımak, tanıtmak hem de çocukların fiziksel ve karakter gelişimlerine katkıda bulunmak, yaşadığı doğayı ve çevreyi korumak, keşfetmek amacıyla faaliyetlerini sürdüren Kahraman İlkokulu Yavrukurt Ünitesi, ilkbaharın gelişi ile İzci Andı Töreni’ni tamamladı.

Bu ana kadarki süreci başarı ile tamamlayan ve izcilik hayatlarında önemli bir yeri olan bu törende, izci yeminlerini eden yavrukurtların aday izcilikleri kalkmış oldu.
Ardından yavrukurtlar, küçük elleri ile incir, badem, ceviz, defne, erik ve çam ağacı fidanlarını toprak ile buluşturdu.

Aylardır süren izcilik çalışmalarını yavrukurtlarla büyük bir heves ile sürdürdüklerini ifade eden izci lideri Halil İbrahim Gülsever, daha yolun çok başında olduklarını, ‘Yavrukurtlar çok çalışır’ izci parolasında olduğu gibi çalışmalarını sürdüreceklerini, desteğini esirgemeyen, yanlarında olan herkese teşekkür etti.
Ocak ayında da güzel bir katılımla ve gösteri ile okullarındaki izci ünitesini ve yapmış oldukları izcilik faaliyetlerini tanıtıp ilçede dikkat çektiklerini söyleyen izci lideri Gülsever, yavrukurtların etmiş oldukları izci yemininin vatana, millete hayırlı olmasını temenni etti.

izci-yavrukurtlar-1

Image 1 of 27

Çineli izci yavrukurtlar yemin etti