Dolar 19,0203
Euro 20,6118
Altın 1.219,28
BİST 5.061,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aydın 22°C
Parçalı Bulutlu
Aydın
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 19°C

Aydın’da Covid-19 servisleri bir bir kapanıyor  

Aydın’da Covid-19 servisleri bir bir kapanıyor  
A+
A-
21 Nisan 2022 15:23
587

Aydın’da pandemi hastanesi olan ve Aydın Devlet Hastanesi’nde vaka sayılarının düşüş göstermesi ile birlikte covid hastalarına hizmet veren 3 servis normale döndü.  

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de görüldüğü günden bu yana 97 binin üzerinde kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Korona virüs salgını etkisini azaltmaya başladı. Bu bağlamda Aydın’da da alınan tedbirler çerçevesinde pandemi hastanesi olarak hizmet veren Aydın Devlet Hastanesi’nde deki 3 servis normale döndü. Aydın Devlet Hastanesi’nde pandemi döneminde Covid-19 hastaları için yeniden dizayn edilen; psikiyatri, fizik tedavi ve rehabilitasyon ile dermatoloji (cildiye) klinikleri yataklı servis olarak tekrar hizmete açıldı.

 

Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Onur Türkkan, “Tüm dünyayı etkisi alan Covid-19 salgınında ilimizde alınan tedbirler çerçevesinde pandemi hastanesi olarak hizmet veren hastanemizde, Covid servislerine dönüştürülmüş olan psikiyatri kliniğimiz, fizik tedavi ve rehabilitasyon kliniğimiz ile dermatoloji (cildiye) kliniğimiz vaka sayılarında azalmaya bağlı olarak yataklı servis olarak tekrar hizmete açılmıştır. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, sağlıklı günler diliyorum” dedi. 

AYDIN DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ UZM.DR. MUSTAFA ONUR TÜRKKAN (MURAT UÇKAÇ/AYDIN-İHA)
Aydın’da pandemi hastanesi olan ve Aydın Devlet Hastanesi’nde vaka sayılarının düşü göstermesi ile birlikte covid hastalarına hizmet veren 3 klinik normale döndü.