Van: Cumhuriyet Mahallesi’nin tamamına doğal gaz istiyoruz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Yaşar Van, Enerya firması tarafından 2022 yılında doğal gaz çalışmasının Cumhuriyet Mahallesi’nden başlayacağını söyledi. Cumhuriyet Mahallesi’nde yapılacak doğal gaz çalışmasının bir kısmının programa alındığını söyleyen Muhtar Yaşar Van, doğal gazın mahallenin tamamına döşenmesini istedi.

 

Cumhuriyet Mahallesi’nde doğal gaz çalışmalarının başlanacağını belirten Muhtar Yaşar Van, “Geçtiğimiz günlerde doğalgaz çalışmaların başlaması için TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ı makamında ziyaret ettim. Vekilimiz durumu yakından takip edeceğini söyledi. Enerya firması yatırım programı içine mahallemizdeki 130 bina, 612 daireyi almış. Bu yeterli değil. Çünkü bizim mahalle sitelerin yoğun olduğu bir mahalle. Doğalgaz çalışmasının mahallemizin tamamında yapılmasını istiyoruz” dedi.

Cumhuriyet Mahallesi’nin sürekli yeni yerleşim alanların yapıldığını söyleyen Yaşar Van, “Mahallemizde Blok Evleri, Hedef Kent, Sağlıkçılar, Alabanda, Gerga, Menderes, İnce Kemer, Muslukbaşı, Elit Yapı Kooperatifi, Elmaskent, Asmalı Bahçe, Garden Park, Atakent, Zirve Evleri, Yakuntkent, Rüya Kent, Zümrüt Evleri, Bahçeli Evler, Bulvar Yapı Kooperatifi, Güzlkent, TOKi Evleri, Polis Lojmanları, Çamlıca Yurdu ve Ticaret Lisesi Lojmanları gibi birçok site mevcut. Ayrıca özel şahıs ve müteahhitlerin yaptıkları birçok ev var. Yaşam alanının bu kadar çok olduğu mahallenin doğalgaz çalışmasının bir kısmına değil, tamamında yapılmasını istiyoruz. Bu konuda yüklenici firma yetkililerinin talebimizi değerlendirmesini istiyoruz” diye konuştu.

Van: Cumhuriyet Mahallesi’nin tamamına doğal gaz istiyoruz