Türkiye Şampiyonluğu için uğurlandılar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın İl Şampiyonu olan Çine Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Futsal Takımı, Kütahya’da düzenlenecek Türkiye Grup Şampiyonası için ilçeden uğurlandı. Uğurlama törenine, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan da katıldı.

 

Aydın’da düzenlenen Okullar Arası Futsal Turnuvası’nın (Salon Futbolu) il birincisi olan Çine Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Futsal Takımı, 1-3 Nisan tarihler arasında Kütahya’nın Tavşanlı İlçesinde düzenlenecek Yıldız Erkekler Futsal Kategoride Türkiye Grup Şampiyonasında, Aydın ilini ve Çine’yi temsil etmek üzere yola çıktı.

 

Çine Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Futsal Takımı oyuncuları, takım hocaları Fatih Yıldırım ve Soner Alıcıoğlu ile birlikte Çine’den uğurlandı. Oyuncuların aileleri, Okul Müdürü Feridun Özdemir’in yanı sıra Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, takımı uğurlayarak başarı temennisinde bulundu.

 

Çine Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Futsal Takımı hocaları da, “Takımımız uğurlamaya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sadık Yavuzkan’a, Okul Müdürümüz Feridun Özdemir, okulumuz öğretmenlerine ve değerli velilerimiz ile bizleri yalnız bırakmayıp okul takımımızla Kütahya’ya gelen dostlarımız Necati Uyan ile Ahmet Harman’a teşekkür ederiz” dedi. 

1-1

Image 2 of 3

Türkiye Şampiyonluğu için uğurlandılar