Şampiyon Feride Raşit Kalkan Ortaokulu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın’da düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar Erkek Futsal Turnuvası’nda Çine’yi temsil eden Feride Raşit Kalkan Ortaokulu bugün rakibi Germencik Şehit Cafer Ortaokulu’nu 8-0 yenerek turnuvada namağlup şampiyon oldu.

Şampiyon öğrenciler, madalyalarını ve birncilik kupasını Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan ve Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Okul Müdürü Feridun Özdemir’in ellerinden aldı.

Şampiyon olarak Aydın birinci olan Feride Raşit Kalkan Ortaokulu yıldızlar futsal takımı Aydın’ı ve Çine’yi, Kütahya ve Burdur’da düzenlenecek grup müsabakalarında temsil edecek.

Başarılarından dolayı Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, futsal takımını  Köfteci Cevdet’te yemek ile ödüllendirdi.

Feride Raşit Kalkan Ortaokul beden eğitimi öğretmeni Fatih Yıldırım ile antrenörü Soner Alıcıoğlu, futsal takımlarının kazandıkları başarıları Malatya’da tedavi olan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e armağan ederek acil şifalar dileklerinde bulundular.

Başarılarının kazanılmasında emekleri olan tüm öğretmen arkadaşlarıma, Antrenmanlarımız için halı sahalarını tahsis eden Muhsin Kalkan Mesleki ve Teknik Lisesi, Çine Halk Eğitim Müdürlüğüne, Altınordu Çine Futbol Okulu Sorumlu Antrenörü Erkan Şahin, her zaman desteklerini yanlarında hissettiğimiz Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, Okul Müdürü Feridun Özdemir, Okul Müdür Yardımcıları İbrahim Olgaç ve İsmail Çoban’a teşekkür etti.

Öte yandan Feride Raşit Kalkan Ortaokulu küçükler erkek futbol takımı Aydın’da düzenlenen Okullar arası futbol turnuvasında final grubunda karşılaştığı takımlarla aynı puan ve aynı averaj sahip olduğundan çekilen kura sonucu Aydın üçüncüsü oldu.

Sampiyon-Feride-Rasit-Kalkan-Ortaokulu-7

Image 1 of 12

Şampiyon Feride Raşit Kalkan Ortaokulu