Kadın üreticilere süt hijyeni eğitimi verildi  

featured
AYDIN'IN KARPUZLU İLÇESİNDE AYDIN İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ HAYVAN SAĞLIĞI VE YETİŞTİRİCİLİĞİ, KOORDİNASYON VE TARIMSAL VERİLER ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİ TARAFINDAN KADIN ÇİFTÇİLERE 'SÜT HİJYENİ' EĞİTİMİ VERİLDİ. (MURAT UÇKAÇ/AYDIN-İHA) Aydın'ın Karpuzlu ilçesinde Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlükleri tarafından kadın çiftçilere 'süt hijyeni' eğitimi verildi.
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karpuzlu’da Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlükleri tarafından kadın çiftçilere ‘süt hijyeni’ eğitimi verildi.  

 

Ulusal Ajans tarafından desteklenmiş olan ‘Güvenilir Süt Güvenilir Gelecek için Sürdürülebilir Süt Hijyeni’ Erasmus+ projesinin devamı niteliğinde olan eğitim Kırsal Gölcük Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Eğitimde Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri tarafından kadın üreticilere süt sağımında uygulanması gereken teknikler, dikkat edilmesi gereken hijyen uygulamaları anlatılarak kaliteli çiğ süt üretiminin aşamalarına değinildi. Kadın üreticilerin sağıma yönelik kendi uygulamalarını ve işletmelerinin mevcut durumunu paylaştıkları eğitim toplantısı projeye ait eğitim materyallerinin dağıtımı ile son buldu. Eğitim çalışmalarının belirlenen programa göre önümüzdeki günlerde farklı ilçe ve mahallelerde devam edeceği belirtildi.  

KADIN ÜRETİCİLERE SÜT HİJYENİ EĞİTİMİ VERİLDİ

Image 2 of 5

KADIN ÜRETİCİLERE SÜT HİJYENİ EĞİTİMİ VERİLDİ

Kadın üreticilere süt hijyeni eğitimi verildi