Makbule Kömürcüoğlu sağlığına kavuştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Endüstriyel hammadde sektörünün önde gelen firmalarından Kömürcüoğlu Grup’ta, koronavirüse yakalanan Makbule Kömürcüoğlu’nun 1,5 aylık yaşam savaşını kazanmasının sevinci yaşandı.

 

Kömürcüoğlu Grup Onursal Başkanı Mustafa Ali Kömürcüoğlu’nun eşi, Yönetim Kurulu Üyeleri Bircan ve Özkan Kömürcüoğlu, Birgül Kömürcüoğlu Kocataş, Özlem Kömürcüoğlu Yıldız’ın anneleri Makbule Kömürcüoğlu, Covid-19 ile olan savaşı kazanarak tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

Ocak ayı başlarında Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından Bodrum Acı Badem Tıp Merkezi’ne yatırılan ve ciğerlerindeki ağır tutulma sebebiyle yaklaşık 35 gün tedavi gören Makbule Kömürcüoğlu, servisteki tedavisinin ardından sağlığına kavuşarak taburcu oldu.

 

Taburcu olmasının ardından Milas’ta bulunan şirket tesislerine gelen Makbule Kömürcüoğlu’na ailesi ve şirket çalışanları karşılama töreni sürprizi yaptı. Çalışanların hazırlamış olduğu bu karşılamada oldukça duygulandığı görülen Kömürcüoğlu, tüm çalışanlara teşekkür etti.

 

Annesinin uzun süren çabalar sonucu hastaneden taburcu olmasının sevincini yaşadıklarını belirten Bircan Kömürcüoğlu, “Annemizin hastalığı süresince kendisi ile yakından ilgilenen başta Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi Başhekimi Dr. Aziz Beyhan Gökdemir’e, Doktor Savaş Beye, Acı Badem Bodrum Hastanesi doktorları Nevra Hanıma,  Ferhat Beye, Serhat Beye, Başak Hanıma, Tuna Beye, Cenk Beye, Hakan Eren Hoca’ya, annemi bir an bile yalnız bırakmayarak sürekli odasında refakat eden hemşirelere, Ambulans Şoförü Bülent Beye ve diğer tüm personellere minnettarız. Bu süreçte bizim üzüntümüzü paylaşan ve destek olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Herkesin aşı, maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmesini istiyoruz” dedi.

Tesisteki karşılamada kurban kesilip dua okunurken, Kömürcüoğlu Grup Onursal Başkanı Mustafa Ali Kömürcüoğlu da, 40 yıllık hayat arkadaşı Makbule Kömürcüoğlu’nun sağlığına kavuştuğu için mutlu olduğunu söyledi. 

DSC_8033

Image 1 of 11

Makbule Kömürcüoğlu sağlığına kavuştu