Çine Feride Raşit Kalkan Ortaokulu şampiyon gibi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın Okullar Arası Futsal Turnuvasında Çine’yi temsil eden Feride Raşit Kalkan Ortaokulu bugün rakibi Adnan Menderes İmam Hatip Proje Okulu’nu 4-3’lük skorla mağlup ederek şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde etti. Gençlerin bu başarısı sonrası sporsever Necati Uyan, Çine Köfteci Tamer Öztürk’te köfte ziyafeti verdi.

30 Aralık 2021 yılında başlayan turnuvaya Aydın genelinde 35 takım katıldı. Turnuvada rakiplerini mağlup ederek adını finale yazdıran Çine Feride Raşit Kalkan Ortaokulu, son maçını 2 Mart’ta Germencik Şehir Cafer Ortaokulu Aydın Lisesi Spor Salonu’nda oynayacak. Çine Feride Raşit Kalkan Ortaokulu bu maçta beraber kalsa bile grup müsabakalarında Aydın’ı temsil edecek.

Bugüne kadar elde ettikleri başarılarından dolayı öğrencilerini kutlayan Çine Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Antrenörleri Soner Alıcıoğlu ve Fatih Yıldırım, “Katıldığımız Aydın Okullar Arası Futsal Turnuvasında önemli bir başarı elde ettik. Bugün rakibimizi mağlup ederek şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde ettik. Kalan maçımızda beraber bile kalsan Aydın birincisi olup grup müsabakalarında Aydın’ı temsil eden Çine olacak olacak. Bu bizim için ayrı bir sevinç kaynağı olacak. Bugün kazandığımız maçtan sonra bizlere ve futbolcularımıza köfte ziyafeti veren sporsever arkadaşımız Necati Uyan’a teşekkür ediyoruz. Ayrıca bugüne kadar hep yanımızda olan, bizleri maddi ve manevi desteği esirgemeyenlere de teşekkürü bir borç biliyoruz” dedi. 

TURNUVA-1

Image 1 of 4

Çine Feride Raşit Kalkan Ortaokulu şampiyon gibi