Başkan Uyar hem ekibini hem de projesini tanıttı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar, yeni ekibi ile birlikte kamuoyuna Dinlenme Tesisi Projesi hakkında bilgiler verdi. Başkan Uyar, “Çine’mizin ihtiyacı olan bu tesis başta esnaflarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

 

Aydın-Muğla Karayolu üzeri Çine Cumhuriyet Mahallesi sınırları içerisinde Has Ticaret Eski Alanı olarak bilinen arazide Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Dinlenme Tesisi Projesi için düğmeye basan Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte açıklamalarda bulundu. Başkan Metin Uyar, dinlenme tesisinde butik otel, dükkânlar ve düğün salonunun yer alacağını söyleyerek ilçe esnafına bu hizmetlerde indirim uygulayacaklarını ifade etti. Uyar, “Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak ilçe esnafımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Esnafımıza büyük otel hizmetinde indirim uygulanacak. Çine Esnaf Odası Dinlenme Tesisi’nde yer alan restoranda yöresel ürünlerin pazarlanması ve tanıtımı yapılacak. Ayrıca bu restoranımızda da otelde uygulayacağımız indirim fırsatından da esnafımızın yararlanmasını sağlayacağız. Otel üzerinde inşa edilecek olan düğün salonu ise yine esnafımızın hizmetinde olup üyelerimiz ve birinci derece yakınlarına ücretsiz yer tahsis etmiş olacağız. 4 sene önce Oda bünyesine 867 bin liraya kazandırmış olduğumuz Aydın-Muğla Karayolu üzerindeki arazimizin bugünkü değeri ise yaklaşık 6 milyon lira. Müteahhitler istiyor ama biz vermiyoruz. Esnafımızın alın teri ile alınan bu arazimizde inşa edeceğimiz Çine Esnaf Odası Dinlenme Tesisi şimdiden esnaflarımız başta olmak üzere ilçe halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

“DÜĞÜN SALONU ODAMIZ ÜYELERİNE ÜCRETSİZ OLACAK”

Yapacak oldukları binanın özellikleri hakkında bilgiler veren Başkan Metin Uyar, “Toplam bin 600 metrekare olan bu arsamızın çekme paylarından sonra kalan 500 metrekaresini 3 katlı bina yapacağız. Zemin katında 3 dükkân olacak. 3 katın tamamı 36 odalı apart oda şeklinde ve en üst katına da ilçemize yakışır düğün salonu yapacağız. Artık resmi işlemleri son aşamasına gelen bu inşaatımızın yakın bir tarihte temelini atacağız. Karayolu kısmı 52 metre cepheli bu inşaatımızın kaba inşaatını tamamladıktan sonra diğer elektrik, su, mobilya, PVC doğrama gibi bütün işlemini Çine esnafımıza yaptıracağız. Çine’nin ihtiyacı olan bu tesisi ekibim ile birlikte yapmaya karar verdikten sonra usun süredir resmi işlemlerini devam ettiriyoruz. İnşallah Çine’mize yakışır bir eser olacak. Apart otel kısmı ilçe esnafımıza indirimli olarak kullandıracağız, fakat düğün salonu odamız üyelerine ücretsiz olacak” şeklinde konuştu.

 

BAŞKAN UYAR’IN YENİ EKİBİ

Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar 22 Mart’ta yapılacak olan seçimli olağan genel kuruldaki yeni ekibini de tanıttı. Başkan Uyar’ın yeni yönetimi ise şu isimlerden oluştu: Levent Bağdatlı, Mehmet Sezer, Münir Güleç, Erçin Karabulut, Akif Çakan, İlhan İri, Gökhan Özpala, Mutlu Aktaş, Tuğrul Tosun, Hasan Yıldız, Erkan Gökaslan, Eyüp Kuş.  

METIN-UYAR-1

Image 1 of 4

Başkan Uyar hem ekibini hem de projesini tanıttı