Şoför esnafından Savaş’a TÜVTÜRK talebi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TBMM KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Savaş’a ziyaretine AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Burhan Kandemir ve yönetim kurulu üyeleri, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz ve AK Partili Çine Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.

Milletvekili Savaş, ziyaretinde şoför esnafının sıkıntılarını da dinledi. Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert ve şoför esnafı, çözümlenmesi gereken sorunlar konusunda Savaş’a taleplerini iletirken, özellikle TÜVTÜRK’ün ilçede hizmet vermesi gerektiği belirtildi.

SANAYİ ESNAFI KAZANACAK

TÜVTÜRK’ün haftada iki kez ilçede geçici olarak hizmet verdiğini söyleyen şoför esnafı, bu hizmetin merkezleşmesi ve haftanın en az 5 güne çıkarılmasının ilçedeki eksikliği hissedilen bir hizmetin daha gerçekleşmesine vesile olacağını belirterek, bu durumda Yenipazar, Bozdoğan ve Karpuzlulu araç sahiplerinin de ilçede hizmet alabileceğini, Çine Sanayi esnafının da böylelikle kazancının artacağını vurguladı. Mustafa Savaş, bu hizmetin ilçeye kazandırılması için gayret göstereceğini söylerken önümüzdeki günlerde şoför esnafı ile bu konuda geniş kapsamlı bir istişare yapacağını ifade etti.

SAVAS-ZIYARET-4

Image 2 of 3

 

Şoför esnafından Savaş’a TÜVTÜRK talebi