Karpuzlu Belediyesi borçlarını azaltıyor

Karpuzlu Hilmi Dönmez
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karpuzlu Belediyesi, önceki dönemde satışı yapılan araziler üzerindeki hacizleri kaldırırken, vatandaşlara tapularının vermeye başladı. Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, borçları önemli derece azalttıklarını açıkladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, “Göreve geldiğimiz günden bu yana önceki dönemin yanlış yönetiminden kaynaklanan borçlar araçlarımızın, dükkanlarımızın, banka hesaplarımızın ve arazilerimizin üzerine gelen hacizler olarak karşımıza çıkmaktaydı. Bu hacizler Belediyemizin itibarını zedelendiği gibi, söz verdiğimiz hizmetleri yerine getirmemize de engel oluyordu.

“11 MİLYONLUK BORCU YARIYA İNDİRDİK”

Görevi devraldığımız 2019 seçimlerinden bu yana düzenli ve istikrarlı yönetim anlayışımızla 11 milyonu aşan belediye borçlarını Ekim ayı müfettiş raporuna göre hem yarı yarıya indirdik, hem araç filomuzu genişlettik hem de hizmetlerimizi hız kesmeden devam ettirdik. Bu bağlamda arazilerimiz üzerindeki hacizleri de gerek tamamını ödeyerek, gerekse düzenli periyotlarda ödemesini yapıp kaldırarak vatandaşlarımızın tapularını vermeye başladık.

Hükümetimizin desteğiyle de belediyemizin araç filosunu genişlettik, mahallelerimizin eksiklerini tamamlıyoruz. Bu zamana kadar yaptıklarımızla belediyemizi ayağa kaldırıp hizmetlerimizi katlayarak ilçemize hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Karpuzlu Belediyesi borçlarını azaltıyor