Firmaların en hızlı ve kurumsal çözüm ortağı; İhtiyaç İSGM

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın’ın en kapsamlı iş sağlığı ve güvenliği merkezi olan İhtiyaç İSGM, Aydın’da ilk ve tek olan tek merkezde işe giriş sağlık raporu hizmeti ve mobil sağlık aracı ile Çine’deki firmaların da en hızlı ve kurumsal çözüm ortağı oldu.

Aydın’da İş Sağlığı ve Güvenliği sektörünün ilk ve öncü firmalarından İhtiyaç İş Sağlığı Güvenliği Merkezi (İSGM), tek merkezde işe giriş sağlık raporu hizmeti ve Gezici Sağlık Aracı sayesinde yerinde sağlık tetkikleri hizmeti ile firmalara önemli kolaylık sağladı. İhtiyaç İSGM, Aydın, Muğla ve Denizli’den sonra 2021 yılı itibariyle İzmir ve Manisa’daki firmaların da çözüm ortağı oldu.
Sektörde yatırımlara devam ettiklerini, firmalara en hızlı ve kurumsal çözümü sunmaya çalıştıklarını söyleyen İhtiyaç İş Sağlığı Güvenliği Merkezi Yetkilisi Erol Kanat, sağlık merkezini faaliyete geçirdikleri bir yıllık süreçte yüzlerce kişiye tek merkezde sağlık raporu alma kolaylığı sağladıklarını belirtti.
“SAĞLIK RAPORU ALMAK İÇİN
KAPI KAPI DOLAŞMIYORLAR”
Uzun yıllardır Aydın ve çevre illerde iş sağlığı ve güvenliği alanında ihtiyaç duyulan tüm hizmetleri çok sayıda firmayla buluşturduklarını ifade eden Erol Kanat, “2020 yılında sağlık merkezimizi oluşturarak, tek merkezde sağlık raporu hizmeti vermeye başladık. Aydın’da bu anlamda ilki gerçekleştirdik. Artık işe giriş sağlık raporu almak isteyenler Aydın’da kapı kapı dolaşmıyor. Yaklaşık bir yıllık süreçte önemli bir mesafe kat ettik ve her gün çok sayıda kişiye sağlık raporu hizmeti veriyoruz.
Gezici Sağlık Aracı da bu projenin bir ayağıydı. Son teknoloji ile donatılmış Gezici Sağlık Aracımız ile çözüm ortağı olduğumuz işletmelerde çalışanların akciğer grafisi (röntgen), işitme testi, solunum fonksiyon testi, kan tahlili, göz muayenesi, EKG, biyokimya ve portör gibi tüm sağlık tetkiklerini işyerlerinde mobil aracımızla yapabiliyoruz. Bu sayede çalışanlar açısından vakit kaybını da minimize etmiş oluyoruz. Aydın’ın en büyük ve en kapsamlı iş sağlığı güvenliği firması olarak, yatırımlarımıza bundan sonra da devam ederek Ege Bölgesi’ndeki en büyük ve nitelikli İş Sağlığı Güvenliği firması olmayı en kısa süre içinde gerçekleştireceğimize inanıyoruz” dedi.

İHTİYAÇ İSGM HİZMETLERİ

İhtiyaç İş Sağlığı Güvenliği Merkezi, Aydın’ın yanı sıra İzmir, Manisa, Denizli ve Muğla illerinde Anonim Şirketi çatısı altında 50’yi aşkın çalışanıyla, binden fazla firmaya Ortak Sağlık Güvenlik Birimi (OSGB), İlkyardım Eğitim Merkezi, Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Kuruluşu (TMGDK), Elektrik Topraklama Ölçümü ve Tesisat Kontrolü, Kaldırma Araçları ve Basınçlı Kap Kontrolü, Mobil Sağlık Aracı, Yangın Eğitimi, Yüksekte Çalışma Eğitimi ve İşe Giriş Sağlık Raporu hizmetleri veriyor.

Firmaların en hızlı ve kurumsal çözüm ortağı; İhtiyaç İSGM