“Çine’mizi küçük bir Anadolu Kasabası haline getirmişlerdir”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, “23 yıldır Çine’ye yönetenler, Çine’mizi küçük bir Anadolu Kasabası haline getirmişlerdir” dedi.

 

CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin’in geçtiğimiz günlerde eleştirdiği Milliyetçi Hareket Partisi Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç ‘tan yanıt gecikmedi.

Zamları eleştiren CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin’e yereldeki projeleri soran MHP’li Başkan Kazım Oluç, “Ayrıca Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e soruyorum? Sizin Çine’yi geliştirmek için hangi projeniz var? Projeniz varsa niye bekliyorsunuz?” dedi.

“ENFLASYONUMUZ TEK HANELİ RAKAMLARA İNECEKTİR”

Cumhur İttifakı olarak hiçbir şeye zam yapmak istemediklerini söyleyen Başkan Kazım Oluç, “ Ancak, COVİD 19 pandemisi nedeniyle dünya yüksek enflasyon ortamına girmiş bulunmaktadır. Doğalgaza Avrupa’da yüzde 400’lere varan oranda zam yapılmıştır. Ancak ülkemizde hükümetimiz tarafından, doğalgaza dünya piyasasında arttığı kadar zam yapılmamıştır. Elektriğimizin bir kısmı da doğalgazdan üretilmektedir. Bu nedenle elektriğe zam yapılmıştır. Enflasyonla mücadele etmek Cumhur ittifakının temel meselesidir. Uygulanmakta olan yeni ekonomi programı ile enflasyonumuz tek haneli rakamlara inecektir” dedi.

 

“PERDE ARKASINDAN YÖNETTİĞİ ÇİNE BELEDİYESİ’NİN GELDİĞİ DURUM ORTADADIR”

CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin’e yüklenen Başkan Oluç, “Sayın Tayfun Şahin, benim ona sormuş olduğum sorulara cevap vermemiştir. Tayfun Şahin, CHP Çine İlçe başkanıdır. Perde arkasından yönettiği Çine Belediyesi’nin geldiği durum ortadadır. Çine Belediyesi sadece Şehir Merkezinde ancak çöp toplayabilmektedir. Mahallerimizde yeterince çöp kovası dahi yoktur. Mahallelerimizde çöpleri ancak haftada bir kez toplamayabilmektedirler. Mahalle aralarındaki başıboş köpekler ne yazık ki bir çocuğumuzu, annesinin gözü önünde ısırmıştır. Öncelikli olarak bu kardeşimize ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Belediyemiz hayvan barınağı yapmış mıdır?  Ya da yapacak mıdır? Ben Tayfun Şahin’den, 2019 yerel seçimlerinden sonra, mahallelerimize şu yatırımları yaptık, şu mahallemize taş döşedik diye cevap vermesini beklerdim. Yazın, Akçaova Mahallemizde çıkan yangın nedeni ile ilçemize ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanımızdan, Belediye Başkanımız şöyle bir talepte bulunmuştur. ‘Sayın Bakanım ilçemize YİKOP’tan  parke taşı çıkartırmısız?’ diye talepte bulunmuştur. Çine Belediyesi asli vazifesi olan mahalle aralarına parke taşı döşeme işini dahi yapamamaktadır. 20 Mart 2019 günü, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Akçaova Mahallemizi ziyaret ettiği gün, göz boyamak için alel acele temeli atılan Akçaova Mezbahası’nın bir mimari projesi var mıdır? Temel için dökülen betonun parasını kim ödemiştir? Mimari projesi yoksa, bu temel kaçak mıdır? Seçim önü, çuvallarını gezdirdikleri Çine Yem’e ne oldu? Hayvancılık için yapacak olduğunuz projelere ne oldu?

 

SEÇİMDEN SEÇİME HİZMETİ HAK ETMEMEKTEDİR

Sayın Tayfun Şahin, bir daha ki dönem nasıl olsa, Çine Belediye Başkanı Sayın Enver Salih Dinçer aday olmayacak, başka bir adayla seçimi alırız mı diye düşünmektedir? Ne yazık ki 23 yıldır Çine’yi yönetenler, Çine’mizi küçük bir Anadolu Kasabası haline getirmişlerdir. Ancak Çine’nin beklemeye ihtiyacı yoktur. İlçemiz, maden kaynakları, tarım ve sanayisi, suyu, jeopolitik konumu nedeniyle daha iyi yerlerde olması gerekmektedir. İlçemizin daha güzel ve yaşanabilir olması gerekmektedir. Ancak İlçemize yönetmek için halktan temsil yetkisi alanlar, ilçemizi gerektiği şekilde yönetememektedirler. İlçemiz, seçimden seçime hizmeti hak etmemektedir. Buradan Sayın Tayfun Şahin’e ve Belediye Başkanı Sayın Enver Salih Dinçer’e soruyorum; Sizin Çine’yi geliştirmek için hangi projeniz var? Projeniz varsa niye bekliyorsunuz?” diye konuştu.

“Çine’mizi küçük bir Anadolu Kasabası haline getirmişlerdir”