AK Parti’de görev dağılımı yapıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Çine İlçe Yönetim Kurulu görev dağılımı yaptı. İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Teşkilatlarımızın gece gündüz çalışmalarıyla büyük hizmetlere imza attık çok büyük işler başardık. Ancak gerek Ülkemizde gerek Çine’mizde yapacak daha çok işimiz var.” dedi.

AK Parti’de geçtiğimiz günlerde Burhan Kandemir başkanlığında atanan Çine İlçe Yönetim Kurulu, gerçekleştirdiği toplantıda görev dağılımını yaptı.

AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir, toplantıda yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“AK Parti şanlı bir mazidir. AK Parti güçlü ve aydınlık bir partidir. AK Parti binlerce yıllık bir çınarın günümüzdeki genç ve taze bir dalıdır.

AK Partili olmak demek hakkı ve hakkaniyeti egemen kılmak için gece gündüz demeden yagmur çamur demeden yaz kış demeden uzak yakın demeden çalışmak demektir.

AK Partili olmak demek haksız güçlülere karşı haklı güçsüzlerin yanında yer almaya kendine şiar edinme demektir. Kimsesizlerin kimsesi olmak demektir. Zulüm ve haksızlık karşısında tıpkı liderimiz Recep Tayyip Erdogan gibi dimdik durmak demektir.

AK Partili olmak demek Türkiye Cumhuriyeti Devletini 21. yüzyılın parlayan yıldızı yapmak için gece gündüz durmadan çalışmak demektir.

Teşkilatlarımızın gece gündüz çalışmalarıyla büyük hizmetlere imza attık çok büyük işler başardık. Ancak gerek Ülkemizde gerek Çine’mizde yapacak daha çok işimiz var. Katetmemiz gereken daha çok uzun mesafeler var ihmal edilmiş onca yılı telafi etmemiz için var gücümüzle çalışmamız gerekiyor. 2023 yılında yapılacak seçim için kollarımızı sıvamamız ve sahaya çok güçlü bir şekilde inmemiz gerekiyor. Öyle inanıyorumki 2023 yılı gerek partimiz  gerek ülkemiz gerekse ümitlerini Türkiye Cumhuriyetine ve partimize baglamış olan bütün mazlum ve magdurlar için parlak ve çok güzel bir yıl olacaktır.

İnşallah sizlerin emegi ve gayretiyle ana kadememiz kadın ve gençlik kollarımız bu büyük ailenin bu büyük teşkilatın her birinin gayretleriyle yapılacak olan her iki seçimde çok büyük başarılara  imza atacagız.

Bu görevler milletimize hizmet için birer vesiledir. Bu şuurla ve inanaçla yeni yönetim kurulumuz ve yürütme kurulumuz partimize, teşkilatlarımıza ve ilçemize hayırlı olsun.”

GÖREV DAĞILIMI

Burhan Kandemir başkanlığındaki AK Parti Çine İlçe Yönetim Kurulu görev dağılımı şöyle; Bircan Kömürcüoğlu Siyasi ve Hukuki İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı, Erden Kaya Teşkilattan sorumlu Başkan Yardımcısı, Ayşegül Yanar Seçim İşlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı,

Serkan Sevinç Tanıtım ve Medyadan sorumlu Başkan Yardımcısı, Öznur Altıntaş Sosyal İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı, Kenan Şahin Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı, Mevlüt Yılmaz Ekonomi İşler’den sorumlu Başkan Yardımcısı, Bilal Cesur Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden sorumlu Başkan Yardımcısı, Muhammet Doğan Mali ve İdari İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı, Onur Uçar İlçe Sekreteri, Yönetim Kurulu Üyeleri; Akın Şahin, Ali Uyar, Bünyamin Akbay, Ercan Yaldız, Ertan Uzun, Esma Karcı Selvitopu, Hayriye Keleş, Kıvanç Ahmet Kabataş, Muammer Boyşah, Nizamettin Kurt, Servet Dağ ve Yasin Yüzügüldü.

 

DSC_7886

Image 2 of 6

AK Parti’de görev dağılımı yapıldı