Madran Anadolu Lisesi’nden Çine OSB’ye ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Madran Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri, Çine Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren firmalara ziyaret ederek meslekler hakkında bilgi aldı.

 

Çine Madran Anadolu Lisesi Müdürü Bayram Cesur ile öğretmenler son sınıf öğrencilerini meslek tercihlerini yapmalarında yardımcı olmak üzeri Çine OSB’de faaliyet gösteren firmalara gezi düzenledi.OSB Müdürü Adem Yaman başta olmak üzere diğer firma yetkilileri, lise öğrencilerine meslek dalları hakkında bilgiler verdi. Madran Anadolu Lisesi’nin eski öğrencilerinden Mimar İrem Naz Özkaya ve Elektrik-Elektronik Mühendisi Onur Ayvaz, mesleklerinin özellikleri hakkında sunum yaptı

Öğrenciler için meslek seçiminde yararlı ve verimli bir gezi düzenlediklerini söyleyen Okul Müdürü Bayram Cesur, “Okulumuz Madran Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerimizi Çine Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikaları gezdirdik. Bu arada okulumuzun eski öğrencilerinden, Mimar İrem Naz Özkaya ve Elektrik-Elektronik Mühendisi Onur Ayvaz, son sınıf öğrencilerimizi hem meslekleri hakkında bilgilendirdiler hem de OSB de bulunan fabrikaları gezdirdiler. Kendilerine çok teşekkür ederim. Öğrencilerimizi birçok mühendislik alanında detaylı bilgi veren ve bizleri ağırlayan BİOTREND enerji firması yetkililerine de ayrıca teşekkür ederim” dedi.

 

Madran-Cine-OSB-2

Image 2 of 3

Madran Anadolu Lisesi’nden Çine OSB’ye ziyaret