Karpuzlu Anadolu Lisesi’nden önemli başarı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karpuzlu Anadolu Lisesi öğrencileri, “The Secrets of Learning Idioms” projesiyle ulusal kalite etiketi alarak, Avrupa Destek Servisi tarafından değerlendirilmesiyle ‘Avrupa Kalite Etiketi’ ile ödüllendirildi.

Çalışmalarıyla adını tüm ülkeye duyuran Karpuzlu Anadolu Lisesi, başarılı bir projeye daha imza attı. İngilizce Öğretmeni Uğur Yağcı’nın yürüttüğü “The Secrets of Learning Idioms” e-twinning projesi başarıyla tamamlandı.

Karpuzlu Anadolu Lisesi Okul Müdürü İlker Akçay, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, “Projede öğrenciler deyimler hakkında araştırmalar yapma, farklı dil becerilerini geliştirme, yeni kelimeler ve yapılar öğrenme, farklı ülke ve kültürlerden arkadaşlar edinme fırsatı sunuldu. Web2 araçları ve teknoloji kullanarak öğrenciler özgüven ve ekip ruhu çalışmalarını artırıp eğlenerek öğrendiler.
Türkiye Ulusal Destek Servisi tarafından öğretmenimize ‘Ulusal Kalite Etiketi’, projede yer alan öğrencilerimize ‘Öğrenci Kalite Etiketi’ takdim edilmesi okulumuz için büyük bir mutluluk yaşattı” ifadelerini kullandı.

Karpuzlu Anadolu Lisesi’nden önemli başarı